Skocz do zawartości
dare1994

Reklama ffa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie Chce was zaprosic na serwer [FFA] [Cs.pl][Asysty]Vip Steam[Leczenie[LOSOWANIE SVIPA+SKINY][DARMOWY VIP 20-10.plNa serwerze znajduje sie vip za steam ,rangi i skiny csgo,leczenie,asysty a takze konkurs Top3 .Dla najlepszej Trojki mc mamy svipa za free na mc po svipa nalezy sie zglosic na forum FairGame.pl do dzialu serwera ffa .Od 20/10 rano jest vip za free dla wszystkich .Serwer jest zrobiony wersji cs go .Zapraszam do wspolnego grania ip serwera serwera znajdziecie na forum discorda FFA Cs1.6.pl ip serwera 91.224.117.35:27295

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• No to niech napisze ja tylko podsunąłem pomysł bo może nie chce na tym grać patrząc jakie gpu tam siedzi a choćby nawet to gry które będą w miarę działały na tej karcie nie będą wymagały więcej jak 16gb pamięci  przy tym sprzęcie dokupienie drugiego modułu 8gb w zupełności wystarczy, chyba że jesteś ukrytym agentem xcomu bo  coś tam wspominałeś o kodzie z tego sklepu i dlatego usilnie szukasz argumentów  
    • U mnie 5300u 15s-eq2004nw dławi się przy 8gb ram na win11...  Także już powoli 16gb staje się standardem do przeglądarki...  Na chromie przy kilku otworzonych kartach 70% ram zajęte... Grafika też swoje bierze (całe 512mb) ale to chyba czas na powrót do win 10 albo dołożenie ramu... Swoją drogą szukałbym laptopa w aluminiowej obudowie te hp-ki kiepsko znoszą próbę czasu jeżeli chodzi o matrycę (jeżeli nieuważnie położy się coś cieższego to potrafią wyskakiwać plamki) To takie moje luźne doświadczenia z bliźniaczym hp tylko ze słabszym procesorem. (o dziwo dobrze sobie radzi) Dlatego polecam szukać czegoś z metalową obudową i 16gb ram jak autor chce mieć kilka lat spokoju)
    • Zauważyłem że sporo osób umieszcza dodatkowe wentylatory w obudowie zamontowane pod kartą graficzną. Założmy że mam obudowę w której układ wentylatorów wygląda tak https://i.imgur.com/omtFz64.png a sama karta ma pobór prądu 200W i się grzeje. Tzn. osiąga dosyć wysokie temperatury przy 100% obciążeniu (okolice 80-82 stopni). Jeśli dokupię dwa 120mm wentylatory wiejące na kartę od dołu to naprawdę coś da? Temperatura rzeczywiście spadnie o te kilka stopni, czy to bardziej taka sztuka dla sztuki a efektywność takiego dodatkowego chłodzenia jest znikoma? Ktoś na własnym przykładzie może powiedzieć szczerze czy to naprawdę daje jakieś zauważalne efekty?  
    • Ja tam osobiście się cieszę że będą przynajmniej 2 duże rozszerzenia. Jeśli cała gra wciągnie mnie tak jak poprzednie części i beta to będę chciał więcej. I jestem gotowy za to zapłacić jeśli będzie to tego warte.
    • Miałem w łapach i testowałem ale nie w moim osobistym komputerze. Jeszcze z ciekawostek TUF 3080 wrócił z serwisu gwarancyjnego z Komputronik gdzie go wysłałem z powodu bardzo głośnych cewek (wrzucałem linki do nagrań na YouTube swojego czasu). Zdiagnozowali to jako "fan noise" i wymienili wentylatory razem z dolną częścią obudowy karty. Dodatkowo muszę zaznaczyć, że uwielbiam ich komunikację a w sumie jej brak. O tym, że karta będzie dzisiaj u mnie dowiedziałem się od kuriera. Komputronik nie wysłał żadnego maila nawet SMSa. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...