Skocz do zawartości
grzesiu_6

LG webos jak Wam działa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam LG OLED 55c11lb i od kilku dni ten cały webos działa tragicznie, aplikacje Disney+ i HBO Max ciężko jest uruchomić, trzeba po kilka razy próbować. Odinstalowałem Disney+ i teraz nie mogę zainstalować, bo nie mogę wejść do aplikacji. Tak wszystko dobrze i szybko działało, a od kilku dni skucha. Czy przywrócenie ustawień fabrycznych pomoże ? Wolałbym tego uniknąć, bo mam fajnie ustawione pod XSX. 

Jak u Was to działa tem webos ?

Edytowane przez grzesiu_6

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

U mnie na C1 działa normalnie, nie widzę żadnych zmian.

Edytowane przez dan254

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

mam b1 i 0 problemów
Może coś z netem ?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
3 godziny temu, Tomcat napisał:

Może coś z netem ?

To raczej nie internet, bo aplikacja YT działa dobrze, filmy 4k działają płynnie.

 

A możecie wejść do Apps by np. pobrać jaką aplikację ? 

Edytowane przez grzesiu_6

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

aplikacja YT korzysta ze swoich DNS. Jaki masz DNS ustawiony w sieci?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...