A klikałeś kiedykolwiek te linki z strony nvidii do wersji FE, aby dodać GPU do koszyka? Bo one się zawieszają i mimo, że na głównej wisi Buy now to bywa, że link, albo nie działa, albo przenosi do pustej strony.
Teraz tak miałem dopiero po kilku odświeżeniach pokazało na głównej out of stock w sklepie UK.
W Niemczech wersje FE 4080/4090 schodzą w miarę na bieżąco i przeważnie niedostępne w sklepie i to mimo to, że te chłodzenie nvidii wcale się nie wyróżniają na tle innych producentów.
Na tą chwilę jedynie w Francji wisi 4080 FE, w DE nic nie dostępne w UK też nie dostępne z tego co patrzę.
Asus wyżej wymieniony będzie gorszy od steel legend. ASRock ma lepszą sekcję zasilania i wyjście optyczne. Na korzyść asusa bios. Steel legend cena/jakość chyba najlepszy wybór z płyt x670e. Masz recenzję Blacka na yt.
Witam, chciałem przedstawić społeczności forum użytkownika . @Espirite , nie wiem co z nim jest nie tak. Wrzucił w ofercie sprzedam jakieś graty, dodałem reakcję "lol" bo ceny były zawyżone. On w ramach odwetu dodał mi 40 reakcji "lol" na różne komentarze na forum, miało to miejsce po północy z soboty na niedzielę, nie wiem jak trzeba mieć smutne życie, żeby o tej porze to robić. Pozdrawiam i życzę żebyś miał ciekawsze zajęcie w takim terminie. 👍
Evilkillaruma mam w nosie to ,że zamknąłeś mój temat.