Skocz do zawartości
Przyjazny

Dziewczyna niszczy mysz

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie, moja dziewczyna korzystając z mojej myszki doprowadza mnie niemal do łez.

Kupiłem drogą, jedną z najlepszych myszek, gdy moja dziewczyna z niej korzysta w jakiejś grze obawiam się o gryzonia.

Dziewczyna podnosi myszkę i opuszcza ją, że słychać łupnięcie. Rozumiem, że nie ma techniki jak ja, że w mojej dłoni myszka nie wędruje w górę, ale gdy ją podnosi to później mocno opuszcza. 

Inna sprawa, że gdy w jakiejś grze ładuje się strzał i na oddanie następnego należy odczekać kilka sekund dziewczyna niecierpliwie naciska na przycisk myszki jakby liczyła, że jednak uda się wypuścić strzał szybciej. Niby to nic złego, tylko że wciska przycisk tak mocno, że wręcz odnoszę wrażenie, że wgniata palce w przyciski. Nie wciska przycisków w sposób delikatny.

Pytanie czy może przez to myszka zostać uszkodzona?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Chowaj gryzonia jak ma zasiąść za "konsoletą", podłączaj tylko jak ty gryzoniem operujesz. 

Edytowane przez Fikołek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kup jej jakąś tanią myszkę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja się nie pytam co mam zrobić tylko czy od takiego traktowania myszka może się uszkodzić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra myszka powinna wytrzymać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
8 godzin temu, Przyjazny napisał:

Pytanie czy może przez to myszka zostać uszkodzona?

Pytanie na czym bardziej Ci zalezy na myszce czy dziewczynie. Bo myszka wytrzyma.

Edytowane przez MaxForces

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myszka raczej wytrzyma. Jakoś przed pandemią kupiłem zwykłą myszkę Genesis za stówkę, przeżyła dwie przeprowadzki, sporo upadków, i po trzech latach nadal działa jak gdyby nigdy nic. Co dopiero model (podejrzewam) kilkukrotnie droższy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja raczej bym nie ryzykował. Może być, że w końcu coś puści, a serwis powie, że to Twój problem bo połamałeś. Ja bym albo kupił druga dla niej, albo powiedział w prost, że no słuchaj ostrożnie, bo to droga myszka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.03.2023 o 23:36, Przyjazny napisał:

Ale ja się nie pytam co mam zrobić tylko czy od takiego traktowania myszka może się uszkodzić ?

No może. Tyle w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...