Skocz do zawartości
Passt

Urządzenie wielofunkcyjne laserowe do domu do 1500 złotych

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi mi o dobrą  jakość wydruku,kopiowania i skanu, bezawaryjność i w miarę możliwości tanią eksploatację.

W tej cenie raczej chyba bardziej czarno-białe urządzenie niz kolorowe.

Drukuje raz na dwa tygodnie w niedużej ilości. Czasem cos kopiuje i skanuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tak rzadko drukujesz to laser mono będzie najlepszą opcją, 

do takiego użytkowania nie ma co przepłacać i  w zupełności wystarczający będzie Brother DCP-L2532DW za 999, ma wifi, duplex, tanie zamienniki po 50 zł na 3000 stron.

Ewentualnie jak potrzebujesz adf to Brother MFC-L2732DW za 1629  takie same tonery jak wyżej, ale wydaje mi się że kompletnie nie ma sensu tyle dopłacać do adf przy tak małej ilości druku.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ADF - jeśli to jest podajnik dokumentów skanera- to nie potrzebuję go.

Dzięki. Również zastanawiałem się nad Brother  DCP- 2532DW. 

Wystarczy ,że drukne jakąs stronę raz na miesiąc?? Nic tam w laserze nie zaschnie?? (to będzie mój pierwszy laser).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weź tego 2532 i będziesz zadowolony. W laserze nie musisz nic kompletnie drukować, nawet po roku nie będzie problemu, on nie zasycha jak atramentowe.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Odpowiedzi

• A klikałeś kiedykolwiek te linki z strony nvidii do wersji FE, aby dodać GPU do koszyka? Bo one się zawieszają i mimo, że na głównej wisi Buy now to bywa, że link, albo nie działa, albo przenosi do pustej strony. Teraz tak miałem dopiero po kilku odświeżeniach pokazało na głównej out of stock w sklepie UK. W Niemczech wersje FE 4080/4090 schodzą w miarę na bieżąco i przeważnie niedostępne w sklepie i to mimo to, że te chłodzenie nvidii wcale się nie wyróżniają na tle innych producentów. Na tą chwilę jedynie w Francji wisi 4080 FE, w DE nic nie dostępne w UK też nie dostępne z tego co patrzę.
    • Asus wyżej wymieniony będzie gorszy od steel legend. ASRock ma lepszą sekcję zasilania i wyjście optyczne. Na korzyść asusa bios. Steel legend cena/jakość chyba najlepszy wybór z płyt x670e. Masz recenzję Blacka na yt. 
    • Witam, chciałem przedstawić społeczności forum użytkownika .  @Espirite , nie wiem co z nim jest nie tak. Wrzucił w ofercie sprzedam jakieś graty, dodałem reakcję "lol" bo ceny były zawyżone. On w ramach odwetu dodał mi 40 reakcji "lol" na różne komentarze na forum, miało to miejsce  po północy z soboty na niedzielę, nie wiem jak trzeba mieć smutne życie, żeby o tej porze to robić. Pozdrawiam i życzę żebyś miał ciekawsze zajęcie w takim terminie. 👍   Evilkillaruma mam w nosie to ,że zamknąłeś mój temat.
    • Tych co łamią konstytucję powinno się wsadzać za kratki na długie lata.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...