Skocz do zawartości
Regi1604

Strona sama sie uruchamia! "exinariuminix.info"

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, potrzebuję pomocy w temacie który już kiedyś pojawił się na forum. Przy uruchamianiu komputera przeglądarka sama się otwiera i uruchamia sie strona exinariuminix.info po czym następuje przekierowanie na jakąś stronę z reklamą. Niestety nie usuwa tego ani antywirus, ani Malwarebytes czy CCCleaner z poziomu narzędzi. Załączam logi. Będę wdzięczny za pomoc jakiejś "mądrej głowy" bo już nie mam pomysłów jak się tego pozbyć :(

FRST.txt

i jeszcze Addition

Addition.txt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• No i firmware aktualizuje się w kilka minut a nie godzinami. Coś LG chyba za mocno przyoszczędziło w tym monitorze. Szkoda, że cena tego nie odzwierciedla.
    • Potrzebuję dwie po pięć gniazd i z najlepiej dwumetrowymi przewodami (dłuższy w razie czego sobie gdzieś zwinę - jakby jakieś super opcje były np. tylko trzymetrowe). Co prawda fajnie by było mieć tych gniazd więcej, ale w przypadku tej, gdzie bardziej by się przydały, potrzebuję zmieścić się w wymiarach 45x10cm. Zasilane będą komp ze standardowymi peryferiami czy telewizor z konsolami plus typowe pierdoły jak lampka biurkowa czy ładowarka do telefonu. Jakiegoś sztywnego budżetu nie mam - zależy mi na tym, żeby robiło to robotę, a niż było tanie, ale dopłacać za nieistotnie lepsze nie lubię.
    • Przy zawyżonym vcore to i wydajne chłodzenia często nic nie dają - ale jak pisałem, nie spotkałem się jeszcze nigdzie, żeby ktoś miał problem z napięciem na B760 Gaming X z 13600K. 
    • Co do zasilacza, chłodzenia itp - mówimy to w odniesieniu do jakiej konfiguracji? 7700X w pełnym obciążeniu też leci momentalnie pod limit 95 stopni. Jak chcesz to ogarniać - czyli mieć niższe tempy to Ryzen bez X, tryb ECO albo Ryzen oraz Intel z udnervoltingiem.  W zastosowaniach wielowątkowych, i7 ma znaczną przewagę nad Ryzenem 7. W grach będzie bardzo podobnie - praktycznie tak samo  Jak chcesz wydajność przy niskim poborze energii oraz przy temperaturach do opanowania bez żadnej ingerencji, to 7950X3D: https://proline.pl/koszyk/948fe0f1 W R23 masz jakieś ~ 35 000 punktów, 7950X ma jakieś ~ 38 000 a i9 13900K ~ 40 000. Wyniki 35 000 z 7950X3D to i tak jest top, ale co najważniejsze - ten CPU podczas pełnego obciążenia weźmie Ci jakieś 150W czyli o połowę mniej niż i9.  Choć sam osobiście brałbym i9-13900KF + Undervolting i masz wtedy top    
    • @SylwesterI. Bez urazy, ale Twoje ciągle porównania do G8 są totalnie bezsensu. Miałem G8 i dla mnie proporcje są nie do zaakceptowania. Chcę mieć 16:9 i nie mam innego wyboru niż to LG albo 3 inne firmy na jego matrycach. Wszyscy już wiemy, że jesteś zachwycony G8 który u mnie po 40 min był spakowany do odesłania, tyle, że to nie ma żadnego znaczenia dla świata i ludzi którzy chcą 16:9. Więc serio, nie musisz w każdym poście o nim pisać i go zachwalać. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...