Skocz do zawartości
vltor

[K] - IIyama GB3466 lub GB3467

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w tytule chętnie zakupię w/w monitor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne aktualnie

• Tematy

• Odpowiedzi

• Ja posiadam takie: https://www.apollo.pl/produkt/pamiec-ram-ddr4-16gb-2x8gb-oloy-blade-aluminium-4000mhz-cl14-rgb,251210.html?utm_source=ceneo.pl&utm_medium=link&utm_campaign=Ceneo_zwy&ceneo_cid=af62aab2-8931-4270-bcd1-12a6dcfe79a9 Nabyłem je swego czasu za lekko ponad 500 za parę (jeśli mnie pamięć nie myli).
    • AI my ass Byl jakiś programik którym łatwo jest aktualizować te biblioteki dlss.
    • Coś ci się nie klei, bo w zeszłym roku Zełeński dał nam Polakom poprzez specjalną ustawę ułatwienia dla biznesu.
    • To ja zacznę, od razu mówię że chyba byłem tu od bety jednym z niewielu osób która była nastawiona negatywnie, z tego powodu że nie cierpie że kolejna legendarna seria jest spłycana i robiona na skróty, kompletnie bez głębi i czasami wręcz dla idiotów.   Dla mnie to mobilka w szatach gry AAA, jeśli pominiemy aspekty wizualne, fabułę i ocenimy mechaniki H&S to dałbym z 3-4/10, tyle dam za walke która jest przyjemna ale też nie jest idealna.  Endgame dla mnie nie istnieje poprzez item power i scaling i brak wyzwań poza słabymi, powtarzalnymi dungeonami. Craftingu brak, chyba że przekładanie aspektów ktoś nazywa craftingiem wtedy dam 1/10. Rozwój postaci - kompletnie tak zrobiony aby kanapowy Janusz nie przemęczył szarych komórek, D3 miała więcej głębi i mówię to poważnie, czy to się zmieni z czasem pewnie tak ale oceniam co dostaliśmy na tą chwilę. Mniej buildów od D3 na tą chwile.  Itemizacja może i lepsza niż ta z D3 ale znów przez scaling legendarka którą szukamy mimo że perfekcyjna wydropiona np. na 70 lvlu za kilka leveli może być zamieniona na cokolwiek innego, więc efektu WOW nie ma chyba że blisko maksymalnego lvlu.   Z drugiej strony jeśli ktoś kupuję dla fabuły bo jest fanem serii, lubi open worldy, nie zagłębia się w mechaniki, lubi idiotyczne gry typu Skyrim to pewnie mu się spodoba i można dać nawet 8/10.  Mi najbardziej podobała oprawa artystyczna, od czasów Elden Ringa nie pamiętam czy coś mi się tak podobało. Imo jeśli istaniało by kilka poważnych H&S na rynku a Diablo nazywało się inaczej to gra dostała by 6-7/10 max.    
    • Cena 549,99 USD Dla porównania 8TB SSD NVME PCI-E 4.0 do PC cena 5868zł. https://www.amazon.pl/Sabrent-Wewnętrzny-Extreme-Performance-SB-RKT4P-8TB/dp/B09WZK8YMY?th=1
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...