Czyli niestety Q3 dla mnie z Pico 4 to żaden upgrade Gierki mnie chyba nie interesują bo gram tylko w jedną (lol) ale coś technicznie lepszego by się przydało
Podejrzewam, że w Afryce mieli lepsze warunki życia,, skoro stać ich było na wydanie paru tysięcy dolców na przemytnika. Tego właśnie nie rozumiem u migrantów, że taką kasę wydają na przemyt, to nie są tak naprawdę biedni ludzie, biedni są dopiero w Europie. Tych naprawdę biednych nie stać na przemyt.
Wentylator dla mnie kompletnie niesłyszalny (no chyba, że przyłożę ucho do tyłu monitora), słyszałem za to syczące cewki - na szczęście tylko w jednej starej grze (Fable The Lost Chapters) i tylko w cutscenkach. W innych grach czy zastosowaniach cisza, ciekaw jestem co konkretnie to syczenie powoduje Czcionki normalnie czytelne, nie widzę większej różnicy vs mój poprzedni monitor 24" FHD, ale głowę mam 80+ cm od monitora, jak się przyjrzeć z bliska koło 40 cm to faktycznie coś lekko widać na krawędziach liter. Dodam, że korzystam z Windows 11, to może mieć znaczenie. Z początku trochę męczył oczy przy przeglądaniu neta po nocach (może przez wysoki kontrast albo te czcionki?), ale po tygodniu chyba się oczy przyzwyczaiły, bo już się nie męczą.