Wielkie dzięki za odzew! Potrzebuję kupić, a mało na temat list wiem i wydaje mi się zniuansowany ponad wiedzę prezentowaną w jakichś poradnikach zakupowych Z jednej strony oszczędności tu nie szukam, nie zabolą mnie droższe listwy za 2-3 stówki, z drugiej podejrzewam, że jak w innych dziedzinach cena niekoniecznie zawsze idzie w parze z jakością czy adekwatnością do konkretnych potrzeb, więc będę wdzięczny za rekomendacje
Tak na szybko, bez wgłębiania się w szczegóły, najbardziej spodobała mi się zalinkowana przez @amsztel PMH63VT-FR, bo miałbym te cholerne akurat potrzebnych sześć gniazd przy świetnych gabarytach, jest wieczysta gwarancja i do tego chwali @Kyle_PL, który wydaje mi się pasjonatem tematu Jednak zastanowiła mnie wspomniana obciążalność gniazda, której oficjalna specka nie podaje. Należy to rozumieć jako bez różnicy? Pod tą listwę podłączałbym kompa z sygnaturki, więc z tych bardziej intensywnych
Ja bym pewnie miał rozkminę, która to jest 4 zwrotka, bo zielonego pojęcia nie mam, gdzie się kończy dany wiersz
W sensie tak
czy tak
W ogóle czemu padło tak głupie pytanie?
No i ogólnie mógł w myślach przelecieć od początku, ale się pewnie trochę speszył na wizji. Kto by się spodziewał tak bezsensownego pytania xD