Skocz do zawartości
buba1945

Co z tym X-KOM'EM?????? ;)

Rekomendowane odpowiedzi

x-kom to stan umysłu od dawna, zwłaszcza te ich śmieszne salony. Zamówiłem kiedyś obudowę z odbiorem w salonie bo tak było najszybciej a potrzebowaem też na szybko złożyć zamówione komponenty które nie weszły do innej obydowy z innego akurat sklepu (zamów do 18:00 odbierz w salonie bez kolejki czy jakoś tak) Wpadłem po odbiór już po otwarciu bilecik jak na NFZ pobrałem grzecznie, dodam że zakup był opłacony, stoje w kolejce i czekam. Odstałem chyba z dobre 45 minut a przedemną zostali obsłużeni ludzie którzy przyszłi później i dokonywali zakupów na raty lub przyszli po prostu coś kupić. Ja z opłaconym do odbioru produktem stałem w kolejce do odbioru 45 minut, dodam że pobrałem poprawny numerek. Gratuluje bardzo sprawnego systemu, zamawaim tylko kiedy już muszę z dostawą do paczkomatu bo chyba kolejny raz bym tam nie wystał, ba nawet mam obrzydzenie jak tylko widzę salon w galerii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.11.2023 o 22:40, Nagato94 napisał:

A miałem kompa składać na xkom... Chyba sobie odpuszczę po Waszych opiniach.

Ja kiedyś kupiłem u nich komponenty, w tym dwa dyski nvme 512GB, w paczce był jeden na fakturze dwa, sklep mnie olał cieplutkim moczem oczywiście, od tamtej pory każda paczka od nich przy otwieraniu jest nagrywana. Nie wspomnę o zakupach gdzie produkt nowy był otwarty albo bez pudełka XD, no bo w szopce pod tytułem RTX30** to chyba większość brała udział 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.. chyba jestem jakimś szczęśliwcem bo mimo dziesiątek zamówień w X-kom nigdy nie miałem problemu :E

Czy to z odbiorem w salonie czy wysyłka..zawsze wszystko dobrze.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w sumie muszę przyznać, że jeśli chodzi o obsługę i zakupy w x- kom , nie mogę złego słowa powiedzieć. Nigdy nie miałem problemu z żadną reklamacją. Jedynie co, to trochę czuję się mało doceniony jako stały klient. Rocznie zostawiam w tym sklepie kilka tyś. złotych. Mogliby dać ogólny kod na 100 zł do wykorzystania w ciągu roku. Miło by było...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zamówiłem sobie dysk i 2 inne rzeczy i skusiłem się na opcję dostawy w weekend w niedzielę bo stwierdziłem że sobie na spokojnie wszystko zamontuje i sprawdzę. Oczywiście taka opcja płatna dodatkowo.

Dzisiaj w poniedziałek rano w aplikacji inpostu dopiero pojawiła się informacja że wydano do doręczenia.

Nie wiem po co w ogóle opcja dostawy w weekend skoro i tak nie da się tego zrealizować. Gdybym wiedział że jest to niemożliwe nie płacił bym dodatkowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

[...]

Laptop odebrany, więc post usuwam. Dla zainteresowanych co szło nie tak ze sklepem stacjonarnym Wrocław - zapraszam na priv.

Edytowane przez Qrdello

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi