Skocz do zawartości
Scisorhands

Asus Zenfone 8 vs Zenfone 9

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

/nie ten dział.

Edytowane przez Scisorhands

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Te to najszybsze (może są jakieś szybsze, ale nie słyszałem) fabrycznie podkręcone b-die 3600. Szły nawet na 3600@CL13 13 13 25 - tRFC 230 CR 1T, Gear1, ale troszkę nie mogłem dojść do porozumienia z dalszymi timingami i nie były stabilne przy 1.46. Na 1.48 już było lepiej, ale nie widziałem sensu tak ich żyłować w codziennym działaniu więc zostałem na stabilnych jak skała 3600@CL14-14-14-28, tRFC 260, CR 1T, Gear 1 / 4000@CL15-15-15-32, tRFC 300, CR 1T, Gear1. 4200 i 4400 też na spokoju robią, ale trzeba przy 4400 dłużej się pobawić dalszymi opóźnieniami i napięciem. Generalnie, to przyznam tak elastycznych b-die jeszcze nie miałem, a sporo się przez ładnych parę lat b-die przewinęło. Trochę się na sam koniec z gracją nimi pobawiłem. Teraz czas na DDR5.   F4-3600C14D-32GTZNA (2x16GB) cenowo? Myślę, że dla forumowiczów zafiksowanych na to co i ja lubię czyli zabawę w OC ramu to tak 400zł mniej niż w sklepie stoją. To naprawdę genialna cena jak za praktycznie nowe tego typu b-die.   
    • Na GPU? Jaką masz temperaturę na Hot-Spot? Temperatury i wydajność badaj bez limitów fps.
    • Cześć,  do 01.10 trwa promocja na komponenty i akcesoria. Taniej możecie kupić chłodzenia, przewody oraz wiele innych.  Aby skorzystać z promocji, aktywuj kod only-week Wszystkie produkty znajdziesz tutaj -> Komponenty i akcesoria.  Przykładowe produkty z promocji:  Chłodzenie Silver Monkey X SNOWY BLACKOUT 240 2x120 mm za 279 zł  Chłodzenie Silver Monkey X Mikrofon streamingowy Kaigi za 79.99 zł  Chłodzenie Silver Monkey X SNOWY BLACKOUT 360 3x120 mm za 279 zł  Chłodzenie Silver Monkey X FROSTY PRO 2x120 mm za 209 zł  Chłodzenie Silver Monkey X STORMY 120mm ARGB WHT za 189 zł Obudowa Silver Monkey X Fence za 79 zł  Promocja obowiązuje do 1 października 2023 r. lub do wcześniejszego wyczerpania limitu produktów i nie łączy się z innymi promocjami. Wybrane produkty mają limit sztuk, które możesz kupić, o maksymalnej liczbie sztuk poinformujemy Cię w koszyku. Pozdrawiamy,  zespół x-kom 
    • Jak na obu monitorach, masz stałe 60fps i stałe 60Hz, to nie ma opcji, by na jednym obraz był płynniejszy, chyba, że sterownik nie działa prawidłowo i na jeden monitor idzie realnie np. 30fps (miałem tak czasem - błąd sterownika). ps. samo ustawienie blokady na 60 nie daje 60 fps - aby było stałe 60fps, to spadki fps bez blokady (minimalny fps) nie mogą być poniżej 60fps.
    • Państwo z kartonu, czy bardziej z papieru - bo papier i znajomości czynią cię bezkarnym. Większość rządzących oraz ich pociotków nie nadaje się na kierownika zmiany w MCDonalds. Przyjdzie kolejny rząd i wymieni na podobnych półmózgów, tylko wiernych innej partii, i będą gadać farmazony o czystkach w administracji i likwidowaniu nepotyzmu Skoro państwo tak działa, nie ma co się dziwić że ludzie mają gdzieś wszelkie przepisy i robią jak im się podoba. Nawet jak wprowadzą drakońskie przepisy ws. piractwa drogowego, to przecież "swoich" nie ruszą, a ty biedny Polaku się pilnuj żebyś choć trochę prędkości nie przekroczył, bo trzeba ratować budżet.  Całe to państwo trzeba zaorac w cholerę i zacząć wszystko od nowa, za dużo już układów i układzików się porobiło, i za długo te same mordy straszą z ekranów TV. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...