Skocz do zawartości
Scisorhands

Asus Zenfone 8 vs Zenfone 9

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

/nie ten dział.

Edytowane przez Scisorhands

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• chłopie bez obrazy ale wydajesz mi się na takiego cwaniaka który by chciał zwrócić kartę aby jak najwięcej kasy uzyskać, tym bardziej że NOWA 3080 można kupić za 2700 - 2800 zł. Chcesz zminimalizować stratę ( bo używka to jakieś 2000 zł) 
    • A wg mnie Rosja nie ma potencjału na wieloletni konflikt z Ukrainą. Będą się nasilały dezercje, prewencyjne ucieczki przedpoborowych. Z drugiej strony Zachód będzie chciał zmonetyzować odbudowę Ukrainy oraz ewentualnie nowe rozdanie z tym co zostanie z Rosji w końcu. Na dłuższą metę wojna wcale nie jest dla Zachodu aż tak opłacalna, jak na krótszą. Większość biznesów opartych o zbrojenia itp. została chyba już zrealizowana.
    • Mam wrażenie, że teraz Ci szkoda tych 4k i chcesz sobie kupić 4070ti  
    • Miałem AX55, i AX72, sprawdzałem zasięgi w całym mieszkaniu, ponieważ miały dojść 2 telewizory po wifi. Okazało się, że AX55 ma lepsze transfery od AX72 (!), a ostatecznie najlepsze transfery miał Mercusys MR80X i on też został (transfery w sensie prędkość pobierania jednakowego pliku z serwera przez 2 ściany). Tylko, że ja od razu wiedziałem, że nie będę potrzebował x portów LAN i USB (MR80X ma 3 porty LAN i brak USB), tak więc AX55 będzie szybszy po WIFI a i z resztą sieci sobie poradzi.
    • Ja czasem oglądałem NadinWIns i MrLlama jak jeszcze grałem w DII Resurected i tak z nostalgii i uważam że są spoko ale ich recenzje i opinia na temat D4 jest dla mnie osobiście mało "wiarygodna" że się tak wyrażę. To są ludzie którzy całe życie spędzili na DII i choćby dlatego oni z D4 nie będą zadowoleni bo po prostu to nie jest D2. Tak samo nie biorę zbyt poważnie opinii ludzi zakochanych w PoE (chociaż sam gram od premiery praktycznie w każdej lidze z małymi przerwami) którzy oczekiwali po D4 podobnego podejścia.  Doskonale wiem że od D4 odbije się masa ludzi którzy spodziewali się czegoś innego. Mi natomiast bardzo podoba się combat, mówcie co chcecie ale Blizzard wie jak zrobić dobry combat feeling, tak jest w WoWie, tak samo było w D3 i tak też jest w D4.  Podoba mi się eksploracja świata, zaliczanie dungeonów, altarsów, robienie mapek na 100%. Nie wiem czy mnie wciągnie na tak długo jak PoE ale nawet jeżeli nie to i tak nie żałuję wydania tej kasy na grę. Po prostu gra mi się bardzo przyjemnie i tyle.  Do tego nie wiadomo jakie zmiany sezony będą wprowadzać, dalszy rozwój drzewek skilli też jest brany pod uwagę, dodatkowe klasy. Jeżeli Blizzard nie porzuci gry tak jak D3 a raczej nie powinien ze względu na monetyzację to z tego idzie naprawdę wiele godzin rozrywki wyciągnąć.   
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...