Skocz do zawartości
rambo343

win 10 komunikat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

Otóż mam windowsa 10. zawiesiła mi się dzisiaj gierka i kombinacją klawiszy ctrl+alt+delete (lub mi się klikło coś innego) włączył mi się komunikat w stylu: Jeśli wybierzesz anuluj transfer plików zostanie przerwany.

EDIT:: Zniknął launcher gry który trafił do kosza. Czy to chodziło o ten plik że wyskoczył komunikat o przeniesieniu go do kosza?? Nie mam też żadnych programów oprócz OneDrive do przechowywania plików ale i tak z niego nie korzystam tzn status: Niezalogowany. Już sam nie wiem czy to chodzi o ten launcher że trafił do kosza czy gdzieś mi pliki wywaliło do neta... Jakieś porady??

Edytowane przez rambo343

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie był to komunikat np. ze Steam, który przesyłał jeszcze dane do chmury?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne aktualnie

• Tematy

• Odpowiedzi

• To nie karta jest problemem - wywala mi też na ustawieniach fabrycznych. Może fabryczny XMP na pamięciach jest niewłaściwy. A procesora chyba nie ruszałem. Generalnie karta niezależnie od ustawień leci na bardzo dużej mocy nawet na UV mam 380 W. Ale 120 klatek na Badlandach i 80 w mieście na "4k wszystko na ultra" + DLSSQ + PT pewnie robi swoje.
    • mbank wieki temu miałem i nie pamiętam jak tam było. Z polskich aktualnie aktywne mam inteligo VISA i tam losowo nawet przy relatywnie niskich kwotach płaconych w necie z VISA czasami potrafi wyskoczyć potwierdzenie kodem. Obecnie najczęściej korzystam z Barclaycard oddział DE i tutaj w zasadzie każda nietypowa czy większa transakcja wymaga potwierdzenia i odblokowania środków przez potwierdzenie i ręczne odblokowanie ich przez logowanie się na konto + powiadomienia na telefon. Np. transakcję za kilkaset euro z amazonów zagranicznych np. Włochy. Podobnie jak na wakacjach w Hiszpanii byliśmy i zapłata za domek na miejscu ~1300euro nie poszła od strzała, było wymagane potwierdzenie, przyszło info na fona i trzeba było ręcznie potwierdzić. W zasadzie minimalnie upierdliwe, bo odblokowanie zajmuję chwilę, ale jakoś przynajmniej czujesz się bezpieczniej, że nikt kto zdobędzie twój numer VISA nie wypompuję ci kilka k euro z karty
    • Dzięki spróbowałem. To jedyny sposób na którym działa TV. Uruchomiło się na jednym z kabli. Tym krótszym- jest on bardziej naciągnięty. Gdy podłączam DP, telewizor znów ginie- brak sygnału, i nie widać go w sterowniku jak i w  ustawieniach ekranu. Znów na reklamację?
    • W umówie najmu, najemnca podaje adres pod który ma być eksmitowany bez tego umowy nie ma. W razie jakichkolwiek problemów z najemcom eksmisja będzie szybka.
    • No to gdzie jest twoje źródło informacji o polityce? TVN na przemian z TVP. Po wypowiedziach można tak stwierdzić. No i musze cię zmartwić. Twoi ulubieni politycy "opozycji" też występują w tych samych gównianych studiach na YT razem z  Mentzenem. Peszek  No i wszyscy te żarty zrozumieli oprócz tych mniej bystrych. No ale nie od dzisiaj wiadomo, że poczucie humoru koreluje z inteligencją
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...