Skocz do zawartości
komputronik

Epic Games Store rozdaje perełki gamingu - Death Stranding już dostępne!

Rekomendowane odpowiedzi

Na platformie Epic Games Store trwa akcja darmowego rozdawnictwa gier. ? Co tydzień, możesz bezpłatnie otrzymać różnego typu gry - zarówno duże, wysokobudżetowe produkcje, jak i małe pozycje od niezależnych deweloperów.

☝️ Od wczoraj możecie odebrać grę Death Stranding za darmo w Epic Games Store. Ta wyjątkowa produkcja stworzona przez twórcę Hideo Kojimy wciągnie was w pasjonującą podróż pełną tajemnic i emocji. Nie zwlekajcie, macie na to czas do 25 maja do godziny 17:00.

Pamiętajcie, żeby regularnie odwiedzać Epic Games Store i śledzić nasze aktualności, aby nie przegapić żadnej okazji ? bit.ly/gaming-komputronik.

Epic-Games-Store-Death-Stranding-za-darm

Cieszcie się darmowymi grami i korzystajcie z atrakcyjnych promocji podczas Mega Wyprzedaży na Epic Games Store. Życzymy wam niezapomnianych przygód i niekończącej się rozgrywki!

Do zobaczenia w wirtualnym świecie! ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Czyli masz dwa wysysające powietrze z obudowy, przy jednym jak to jest standardowo na tylnym panelu byś stworzył nadciśnienie i efekt byłby gorszy niż przy trzech wentylatorach dwa wdmuchujące jeden na tyle wydmuchujący. 
    • Też mnie to kiedyś zastanawiało skąd oni mają tę kasę. Pewnie wielu ludzi w Polsce tyle nie ma. Zapewne sponsoring jest prowadzony przez takich Sorosów, którzy chcą „ubogacać” dalej nasz kontynent.
    • Zależy, część wyprzedaję cały swój majątek, aby nazbierać na bilet u przemytnika, często się dodatkowo zapożyczając lub po prostu rodziny składają się, aby wysłać tego jednego wybranka w podróż życia licząc, że w przyszłości wspomoże funciakami czy pomoże innym członkom rodziny dostać się do lepszego świata.
    • Przyznaję, też kupiłem deluxe, żeby zagrać wcześniej (teraz mam czas, w przyszłym tygodniu ostra orka w robocie). Nie kupuję preorderów, bo kilka razy się mocno naciąłem. Tu cała gra jest już w zasadzie rozłożona na czynniki pierwsze i wiedziałem że mi siądzie (w przeciwieństwie do D3, zakupu którego żałuję). Gra działa bezproblemowo na linuksie (lutris z najnowszym Proton GE), domyślne ustawienia 4k/Ultra superpłynnie na moim konfigu (6900xt + 7950X Eco Mode 105W). No i... czerwonoskóry, wytatuowany druid wygląda przekozacko.
    • Zmiana języka w sensie jak się wyświetla menu i powiadomienia? To oczywiste. Trzeba zmienić słownik. Jak klikniesz prawym w polu do pisania, to powinien być wybór czy sprawdzać pisownię i w jakim języku. Przynajmniej tak jest w Firefox. Ale nawet bez podkreślania, w tamtej wypowiedzi było widać, że coś jest solidnie nie tak. Wystarczy na spokojnie przeczytać co się napisało, żeby wyłapać oczywiste błędy i nie spieszyć się, to nie czat, to nie rozmowa na żywo. Rozumiem problemy z polskimi znakami, z odmianą ale to było tak niechlujnie napisane, że nawet odszyfrowując poszczególne wyrazy, ciężko było sklecić sens zdań.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...