@Ronson Jesteś wybitnie specyficznym człowiekiem, jeśli chodzi o preferencje w zakresie wizualiów i technik renderingu, myślę tak można ten wpis w skrócie podsumować My w zdecydowanej większości mamy tutaj inne zdanie, ale ani my nie przekonamy Ciebie, ani Ty nas do zmiany zdania (hehe).
Niestety, po wymianie baterii na płycie głównej i nałożeniu pasty termoprzewodzącej na procesor nic się nie zmieniło. Godzina w windowsie nadal jest nieprawidłowa a temperatury procesora i jego wentylator dalej szaleją. Jakieś inne pomysły?
Jest mi już bliżej do Konfy niż do KO, o lewicy nie mówiąc, ale niestety muszę się zgodzić.
Posrany pomysł, przyznam, choć 500+ nie przebija głupotą, bo niczego głupszego i bardziej szkodliwego niż 500+ wymyślić się nie da.
Tutaj gość
- proponuje spory socjał wyborcom... konfy. To trochę jak promować się jako lewicowiec hasłami "zamkniemy wszystkich gejów". Brawo za intelekt dla tego pana
- chyba nie zna mentalności patoli.
Miałem kiedyś taką ciotkę. Ciotka patolą nie była, ale inteligencją nie grzeszyła. Dostała nagle kasę ze spadku po swoim ojcu. Przepierdzieliła na absolutnie debilne pierdoły, typu zakup auta, którym nigdy nie przejechała nawet 10km (3km na nauce jazdy i koniec, uznała, że jednak ona się na kierowcę nie nada), jakieś fotele bujane, prezenty bez sensu dla każdego naokoło, nowy telewizor, zakup zamrażarki, która się okazała kompletnie niepotrzebna, komplet nowych dywanów i tak dalej. Już dwa lata później biegała po sąsiadkach prosząc z płaczem o pożyczkę, bo nie ma na opłaty i jedzenie.
Dawanie głupim ludziom nie umiejącym gospodarować pieniędzmi, 150 000, to jest kretynizm. Dzieciak trzeciego roku nie dożyje a już po kasie nie będzie śladu. Nie wspomnę nawet o tym jak duże byłoby ryzyko rodzenia tylko dla tej kasy i potem podrzucanie do okienek życia czy wypierdzielaniem za granicę (szczególnie jak ten socjał trafiłby do imigrantek)
Muszą być lepsze pomysły na poradzenie sobie z kryzysem demograficznym w Polsce.