Wiadomo, że jakaś składowa tych testów to wzgląd na markę, są różni testerzy i różne testy. Czy wszystkie są uczciwie zrobione? Tak czy tak, jakby nie były robione, w pewnym stopniu można się nimi sugerować. 😉
A tak przy okazji chińskiej gumologii, tj. Gudrajdów. Ile czasu je masz? Przy szukaniu wielosezonów dla siebie, widziałem opinie o tej właśnie, że niby pierwszy rok jest niezła, na równi z markami premium (co w sumie widać w wykresach powyższych) , ale potem można gumę ręka z nich ścierać. Ciekawe ile w tym prawdy? 🤔
W starym aucie miałem zimówki sava eskimo... Miały prawie 15 lat, ale wyglądały i działały jakby miały z 7. 😄
Mam pytanie odnośnie tego nowego auta cabrio, jak je odebrać?
Kupiłem te fure, ale i tak go nie mam w swojej kolekcji... zepsułem coś.
Swoją droga fls-y spadły sporo.
Odkryj nowoczesne rozwiązania dla Twojego domowego biura. Wyposaż się w inteligentne listwy i gniazdka, zaawansowane systemy oświetlenia, niezawodne zasilanie awaryjne UPS, funkcjonalne szafy RACK, monitoring i systemy alarmowe dla bezpieczeństwa, a także routery i wzmacniacze sygnału Wi-Fi dla nieskazitelnej łączności. Przenieś swoje miejsce pracy na wyższy poziom wygody i efektywności ➡ https://bit.ly/smart-biuro!