Procek dałbym 7600 bez X, jest wyraxnie chłodniejszy a różnica w wydajności niewielka.
Płyta powinna ogarnąć RAM tylko koniecznie wgraj nowy BIOS z poprawkami AGESA. Nie wiem jednak czy nie dorzuciłbym do Gigabyte - https://www.ceneo.pl/142435135 - MSI mają takie sobie opinie jeśli chodzi o AM5, ale może nowe BIOS-y coś poprawiły w tej kwestii.
Zasilacz będzie ok.
No widzisz. A dla mnie taki Kaczyński czy Mentzen to to wybitnie duże wszy na tej zawszonej politycznej głowie. A mimo to nie ma opcji żebym bawil się w taką dziecinadę. Tym bardziej tak nieudolnie. 😆
Mogę tylko powiedzieć że aktor zmienił całą koncepcję początku gry , więc tak czekam na przywrócenie tej zawartości jak również dialogów , choćby johnnego z kerrym że mu się dopieral do dupy przez całe życie itd
Skoro dodali idrisa Elbę a dużo czasu zajmuje songbird to można spokojnie lekko przebudować i przywrócić zawartość żeby śmierć jackiego Wellsa nie wywoływała śmiechu tylko smutek
Mi jeszcze zostało jedno zakończenie widma wolności i platynę nabije , potem dokończę resztę zadań pobocznych