No jak power limit dałeś na 70 to mniej prądu bierze i stąd niższe temperatury, napisz co to za model tej 2070 może wystarczy czyszczenie i wymiana pasty.
Jako że kupiłem ją na allegro, to stara pasta miała najlepsze dni za sobą, pastę dałem to co miałem pod ręką najlepsze na GPU, a mianowicie MX-6, jestem bardzo zadowolony, karta jest cichsza i chłodzniejsza i to sporo.
No to zrób jak Adolf albo Stalin i zabijaj tych co uważasz, że "szkalują"... To jest demokracja...
A nie mówimy o tym, że film z imienia i nazwiska narusza czyjeś dobra osobiste tylko jeśli już instytucji. Co wy wszyscy jesteście z SG? Nazwanie imienne mnie lub Tuska pedofilem jest trochę czymś innym od fabuły w filmie gdzie przestawia się działania SG
Tacy bardzo jesteście tutaj poobrażani na ten film tak samo jak nazywałem was rasistami... Bo nie wszyscy Polacy to rasiści - owszem i na bank nie wszyscy funkcjonariusze SG to osoby bez sumienia i uczuć. Jestem tego pewien. Ale ci co tak myślą najwięcej krzyczą. A wiesz dlaczego? Bo prawda w oczy kole. Każdy kto tak chciał strzelać do imigrantów może przypatrzyć się z bliska jak to wyglądało. Nawet myślę, że większość strażników w Polsce nawet mimo rozkazu by raczej nie robiło jakiś strasznych rzeczy (dokładnie nie wiem jakich bo filmu nie oglądałem). A co ciekawe sumienie obarczone może być wyłącznie tych, którzy wtedy wdrażali takie, a nie inne procedury, a nie zwykłych osób. Więc nie wiem skąd tu takie poruszenie. No znaczy wiem - cały wątek od początku jest wylewem nienawiści do imigrantów (co już było pisane przez inne osoby, żeby go zamknąć) więc oburzacie się na prawdę? Tak - były incydenty z udziałem SG gdzie nie zapewniano zgodnej z polskim prawem opieki imigrantom. Tak - były sytuacje gdzie strażnicy musieli się przyglądać jak umierają kobiety i dzieci. I TAK - Holland nie wyssała sobie tego z palca tylko poprzedziła film reaserchem i wywiadami z samymi strażnikami dla których w większości TO BYŁO NIELUDZKIE!
To taka polska mentalność. Nie wytykać jakiś wad. A już szczególnie fioła na tym punkcie mają środowiska narodowo-prawicowe... Szkoda słów...
Do papierowej wersji CP 2020 jest tyle dodatków:
https://www.rebel.pl/gry-rpg/21-cyberpunk-2020
19 dodatków robi wrażenie, oj pograł bym z tym Deep Space, albo When Gravity Fails.