Witam, jest możliwość namierzania telefonu zgubionego po numerze telefonu lub numerze IMEI bez Policji. Inne sposoby odpadają gdyż wszystkie nawigacje w telefonie były po wyłączane. Chyba że ktoś zna jeszcze inne sposoby byłbym wdzięczny za pomoc.
Wziąć można, ale rzeczywiście ten monitor do 2060 to trochę przerost formy nad treścią. Jasne w starsze gry będzie można na tej rozdzielczości, tyle że nowe i które robią właśnie wrażenie graficzne słabo będą chodzić. A mając OLEDa to trochę szkoda, żeby go jednak w pełni nie wykorzystać. Za 2-3 lata wejdzie już pewnie nowa generacja monitorów. Ja wychodzę z założenia, że sprzęt kupuję, żeby używać tu i teraz. A jeżeli teraz nie mógłbym w pełni go wykorzystać to zakup trochę bez sensu.
Grane na podłączonym zasilaczu ? profil zasilania masz windowsowy "wysoka wydajnośc" czy może jakiś inny program przejmuje kontrolę nad tym (producenta) temperatury podczas gry sprawdzałeś (najlepiej jakiś monitoring abyś miał podgląd w czasie rzeczywistym a nie po zminimalizowaniu)
Daj znać na jaka sztukę trafiłeś. Ja niestety zadowolony nie jestem.
-Specyficzny układ pixeli (biała czcionka na czarnym tle nieczytelna, powoduje bol głowy..).Z tego powodu do do pracy w ogóle się nie nadaje
-W jasnym pomieszczeniu nie wyobrażam sobie używania tego monitora, mam go w sypialni z żaluzjami i jest w miarę ok.. Ale na tej powłoce każde światło się odbija..
-Nie zapamiętuje ustawień FX alien podświetlenia .. (serio do tego trzeba dodatkowy program instalować?)
-Kombinowanie żeby mieć 10-bit..
-Przesuniecie pixeli = nierównomierne ramki...
-Do paru godzin po wyłączeniu monitora cos tam sobie w min strzela (kondensatory ?)
-Po referesu pixeli chwile obraz jest tak jakby niewyraźny.
Na plus chyba jedynie HDR i czerń, ale to tez tylko w grach w których to nie jest skopane :-D.
Ja niestety żałuję ze go nie zwróciłem.
Czuje się jak królik doświadczalny dostając niedopracowany produkt, płacąc 3x tyle ile powinienem.
Czekam na 2024 może cos ciekawego się pojawi, wtedy szybko się go pozbędę.. Niestety z ogromna stratą