Skocz do zawartości
Jaycob

Star Wars: Outlaws | PC | XS | PS

Rekomendowane odpowiedzi

Idźmy dalej tj. skąd wziął się gabe? Microsoft, bill Gates, ludzie jaszczury. A to dopiero wierzchołek góry. Xd

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To pato zachowania niszczą nam rynek nie dystrybucja sama w sobie. Zabierają nam legalnie kupione gry, godzimy się na to.
Podnoszą ceny do takich wartości ze sami wybieramy abo, sami się podkładamy.

Ale przecież to tylko jedna gierka, to tylko 80zl...

No... zobaczymy co będzie za kolejne 10 lat :E

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Póki kasa się zgadza ględzenie w internetach nic nie wniesie ;)

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nie żebym bronił ubi ale za te 80 to można tam więcej gierek ograć, dlatego to jest abo, bo dla 1 gry to pies z kulawą nogą by tego nie subskrybował.

Kiedy wydaje się, że może z tego wyjść coś dobrego, ludziom się podoba, znane uniwersum to samo ubi strzela sobie w mordę a potem w kolano takimi zagrywkami jak dojenie za dodatkowe misje. Duch korpo jest zbyt silny, nie odpuszczą, gamoni trzeba golić. Dodatkowe skórki check, , brzydka baba check, 100000 kostiumów check, dodatkowe misję dlc check, możliwość grania dodatkową postacią check. 

Nic dziwnego, że tam ciągle jęczą, że tracą setki mln na niewydanych grach i szukają jelenia by ich wykupił, jak tam jakieś orły muszą pracować na stanowiskach decyzyjnych. W tym zakresie to muszą gapić od najlepszych jak microsoft game studios, tylko akurat tam kapuchy mają pod dostatkiem.

Edytowane przez lpcl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, kadajo napisał:

Jesteś w hotelu, masz tam VR SET, zakładasz go, wchodzisz do pokoju, tam ładna pani zaprasza Cie dalej, chcesz się zabawić w Głębokiej VR z ładną panią AI, a tam wyskakuje komunikat zapłać 300 USD za 1h zabawy Premium. :E gdzieś taki opis czytałem w jakimś opowiadaniu SF, dobre 20 lat temu, pamiętam to do dzisiaj. :E  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, lpcl napisał:

Nie żebym bronił ubi ale za te 80 to można tam więcej gierek ograć, dlatego to jest abo, bo dla 1 gry to pies z kulawą nogą by tego nie subskrybował.

Niby tak, ale tylko ktoś kto pierwszy raz w to wchodzi i nigdy w życiu nie grał w nic od UBI będzie zachwycony.

A tutaj kto ci bedzie tak gral ? Tutaj wiekszosc ma ograne ubi i wydta te 80zl dla tego jednego kaszalota wlasnie.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, kadajo napisał:

pobrane-1.jpeg

2 minuty temu, kadajo napisał:

A tutaj kto ci bedzie tak gral ? Tutaj wiekszosc ma ograne ubi i wydta te 80zl dla tego jednego kaszalota wlasnie.

W sumie to dla ubi to chyba też nie jest jakiś super deal tj. oczywiście kasa leci, ale w abo raczej chodzi o przywiązanie ludzi do stałego płacenia, dlatego takie sony nie idzie w to z grami na premierę, bo zwyczajnie im się to nie kalkuluje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, kadajo napisał:

No... zobaczymy co będzie za kolejne 10 lat

obraz-2024-04-16-145259804.png

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Stjepan666 napisał:

766593145_411.jpg

A tu zobacz jak jest ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

le3g8e1.jpeg

To normalnie boli, tak ładną dziewczynę przerobić na taką pasztetową od dudy. :kwasny:

• Haha 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Stjepan666 napisał:

Tutaj jest tak:

f57fDzu.png

Czyli niezbyt się podoba, ojej :E

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Stjepan666 napisał:

le3g8e1.jpeg

To normalnie boli, tak ładną dziewczynę przerobić na taką pasztetową od dudy. :kwasny:

Bo zupa była za słona.

images-3.jpeg

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Stjepan666 napisał:

le3g8e1.jpeg

Dostrzegam pewne podobieństwo

obraz-2024-04-16-162636252.png

• Haha 8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to historyczny moment: Star Wars w otwartym świecie w nowoczesnej oprawie. 

Czekam na taką grę od czasu rewolucji w grafice, tj. od Dooma 3, Far cry 1,  czy Hal life 2.

Oczywiście, nie wykluczam, że gra może się znudzić i nie dowieść.

• Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To coś słabe masz rozpoznanie bo ostatni jedi wyszedł już ponad rok temu 

• Like 1
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
42 minuty temu, lpcl napisał:

To coś słabe masz rozpoznanie bo ostatni jedi wyszedł już ponad rok temu 

Zapomniałem napisać, że metrosretroidwanio soulslajko gry nie wchodzą w grę. :-)

Od czasu KOTORA  ukazały się ciulowe i byle jakie gry z tego uniwersum, w stosunku do tego co ogólnie inne gry oferowały (chociaż graficznie miażdżyły, np. Star Wars Battlefront).

Ale to tylko mój punkt widzenia, chcę normalnej, nieudziwnionej, przygody w otwartym świecie.

Edytowane przez kptEnter
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jak chcesz nieudziwnionej to raczej ubi nie jest tutaj dobrym kierunkiem. Pewnie będzie zdobywanie wież/posterunków mapka zasrana znacznikami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potwierdzali ze tego akurat ma nie byc, wiec juz jakis plus🤣

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, lpcl napisał:

No to jak chcesz nieudziwnionej to raczej ubi nie jest tutaj dobrym kierunkiem. Pewnie będzie zdobywanie wież/posterunków mapka zasrana znacznikami.

Biorę co daje Ubi (wieże akurat lubię :-)), chociaż marzenie to rpg w rodzaju Kingdom Come Deliverance, albo RDR2. Sam świat, mam nadzieję, stworzy grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Tutaj już wiedzą że będzie lipton, nie kupuj! :E  Zestawienie Jedi Survivor z pojęciem otwarty świat, nie powiem, udało się :E  Pierwsza gra z open world z uniwersum więc najbardziej wyczekiwany tytuł 2024 dla mnie. Wiadomo że wolałbym żeby ogarnął to nie wiem, rockstar:E ale biere co dają w tym przypadku, a że pomijąc "kontrowersje" o których mozna poczytać pewnie od 2 strony tematu już (zarzuty co do ceny słuszne i też mam lekkie zażenowanko) ubi potrafi zrobić piękny świat, co do za wartości to koło wentyla mi latają na ten moment przewidywania dot znaków zapytania, śmieci na mapie, nic na ten temat niewiadomo. Wierzę że massive dowiezie coś fajnego i po prostu zaskoczy, jak nie to trudno, to tylko gra, ale za to tutaj jaki będzie ogiń na forum!:E  30.08 przybywaj!
Chyba zagram w abo, ciekaw tylko jestem optymalizacji, ale ubisoft nie miał z tego co kojarze większych problemów zazwyczaj.

Edytowane przez JeanPepin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
38 minut temu, JeanPepin napisał:

Chyba zagram w abo, ciekaw tylko jestem optymalizacji, ale ubisoft nie miał z tego co kojarze większych problemów zazwyczaj.

Jak nie robisz nic zaawansowanego to aż ciężko zepsuć optymalizację... Przy Unity spróbowali zrobić coś bardziej ambitnego i wszyscy pamiętamy jak wyszło.

Edytowane przez Kris194

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi