kadajo 19937 Napisano 12 Czerwca Reskin, Star Wars Jedi i to taki okrutnie chamski 🤣 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeanPepin 626 Napisano 13 Czerwca A gdzie minusy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TmK 834 Napisano 13 Czerwca No to jest jeszcze ten górny próg, gdzie skończę jeśli tylko sama gra będzie ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
galakty 6451 Napisano 13 Czerwca 7 godzin temu, kadajo napisał: Reskin, Star Wars Jedi i to taki okrutnie chamski 🤣 Ludzie i tak się rzucą, lubią kotlety Ja to bym sobie w remake tych starych dobrych SW pograł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris194 4131 Napisano 14 Czerwca Co jak co ale to wygląda absurdalnie 7 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hidd3n 9 Napisano 14 Czerwca Potężny b*tchlap. Whomen power. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MroczneWidmo 355 Napisano 14 Czerwca Oj ludzie, to tylko gra : ) I to w niezbyt poważnym uniwersum, gdzie cuda na kiju dzieją się od początku jej istnienia 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejTrg 5313 Napisano 14 Czerwca No ale bez przesady... szturmowca ogłuszyć uderzeniem gołej ręki... mogli by dać jakiś modyfikator pięści czy coś w tym rodzaju, bo faktycznie nawet jak na sf to wygląda to wręcz komicznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caleb59 8053 Napisano 14 Czerwca Wystarczyłoby jakby trzymała blaster w ręku - uderzenie rękojeścią blastera dałoby lepszy efekt niż pięścią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Godlike_(UT) 212 Napisano 14 Czerwca Oj tam czepiacie się, może ma np zamiast kości jakiś tytanowy wszczep, albo cała ręka jest z tytanu i tylko pokryta syntetyczna warstwa skóry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MroczneWidmo 355 Napisano 14 Czerwca To jest gra akcji bez jaj, się już czepiacie. Już widzę jakby mieli zmieniać ten projekt gry by wyglądało mniej komicznie. Dajcie spokój : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemcio666 839 Napisano 14 Czerwca Oj tam, w GTA V walniesz typowi jedną lutę na ulicy i karetka przyjeżdża go reanimować. Gry mają tak ogromną ilość rzeczy nie robiących sensu, że ta jest akurat jedną z najmniej absurdalnych xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hidd3n 9 Napisano 14 Czerwca Mnie coraz bardziej mierzi jak 80 kilogramowy chłop wiodczeje, a laska go po prostu delikatnie odkłada na ziemię jakby był manekinem. Grę przyzwyczaily mnie, że tak to wygląda, ale przecież wiodczejący człowiek jest mega ciężki i trudny do pochwycenia i też rosły chłop miałby z tym często problem. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryszawy 1328 Napisano 14 Czerwca (edytowane) Takie rzeczy w grach to raczej trzeba brać na wiarę. Nie wiem z czego robili te zbroje szturmowców, ale chyba miały chronić przed urazami, hełmy też. Proponuję zrobić mały eksperyment w domu i walnąć kogoś ubranego w kask motocyklowy tak z odwiniętej, gołej dłoni. Ciekawe ile chirurgowi zajmie poskładanie połamanych paluchów. Edytowane 14 Czerwca przez Ryszawy 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabor 216 Napisano 14 Czerwca 15 minut temu, Ryszawy napisał: Nie wiem z czego robili te zbroje szturmowców, ale chyba miały chronić przed urazami, hełmy też. Chełmy u szturmowców są po to aby mieli ograniczone pole widzenia oraz tak niską celność. Inaczej jedną serią zabili by głównych bohaterów i nie było by pierwszej trylogii i całej reszty 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejTrg 5313 Napisano 14 Czerwca 42 minuty temu, Przemcio666 napisał: Oj tam, w GTA V walniesz typowi jedną lutę na ulicy i karetka przyjeżdża go reanimować. Gry mają tak ogromną ilość rzeczy nie robiących sensu, że ta jest akurat jedną z najmniej absurdalnych xD A w prawdziwym życiu jak jest? Czasem to nawet reanimacja nie pomoże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4093 Napisano 14 Czerwca (edytowane) 7 godzin temu, Kris194 napisał: Co jak co ale to wygląda absurdalnie To po to są ka ka kaaaski (?), żeby... jednym babskim liściem wylecieć z planszy? Edytowane 14 Czerwca przez *** ChOpLaCz *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stjepan666 7278 Napisano 14 Czerwca Jak Stalker 2 ładnie się uda i wyjdzie, to zmiażdży tą ubigrę. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Element Wojny 11453 Napisano 14 Czerwca Silna ta Pani że plaskaczami załatwia szturmowców, bo Jedi na nich miecze potrzebowali. Jak to Star Wars ewoluuje, kolejna Rey będzie miażdżyć całe floty pomadką do ust. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejTrg 5313 Napisano 15 Czerwca 13 godzin temu, Stjepan666 napisał: Jak Stalker 2 ładnie się uda i wyjdzie, to zmiażdży tą ubigrę. Stalker 2 nawet jak się nie uda, to tak zmiażdży tą grę 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
galakty 6451 Napisano 15 Czerwca Coraz gorzej ta gra wygląda, ja rozumiem że reskin innych gier ale na litość boską to uniwersum SW, od kiedy Disney przejął to fani uniwersum nie mają tu czego szukać. Pograłbym chętnie w remake starych gier Jedi Academy, KOTOR... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejTrg 5313 Napisano 15 Czerwca Mmmmm klasyki, Jedi Academy jak i Outcast miło wspominam i wg. mnie są to najlepsze gry akcji w świecie SW z mieczami świetlnymi. KOTOR-y ogrywałem dawno dawno temu i wtedy strasznie nie cierpiałem tego gatunku gier i dialogów nie czytałem,a później dziwne rzeczy się działy , ale jakby jakaś odświeżona wersja wyszła, to nie pogardziłbym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hidd3n 9 Napisano 15 Czerwca (edytowane) 15 godzin temu, Element Wojny napisał: Silna ta Pani że plaskaczami załatwia szturmowców, bo Jedi na nich miecze potrzebowali. Jak to Star Wars ewoluuje, kolejna Rey będzie miażdżyć całe floty pomadką do ust. 16 lat temu Starkiller Mocą potrafił zniszczyć Star Destroyera - i ja to oglądałem z wypiekami na twrzy. Ale jaki ambaras zrobiło w fandomie? Przecież dopiero co trzeba było przełknąć zrzucanie kamiennego sufitu (Dooku) i łapanie go (Yoda) w Ataku Klonów, co i tak przesuwało granice subtelnego wpływu Mocy na otoczenie, a teraz poszliśmy razy milion jeżeli chodzi o siłę rażenia. Co prawda Starkiller miał być najpotężniejszym użytkownikiem Mocy, ale dla wielu niesmak pozostał. Więc tak, Rey w sumie może pomadką do ust miażdżyć floty wedle zasady zawsze więcej, wiecej, więcej. Edytowane 15 Czerwca przez Hidd3n Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ronaldo864 143 Napisano 15 Czerwca 19 godzin temu, *** ChOpLaCz *** napisał: To po to są ka ka kaaaski (?), żeby... jednym babskim liściem wylecieć z planszy? Żeby w ziąb w uszy nie było zimno. Ubisoft logic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek25 80 Napisano 15 Czerwca Nie wiem czy było, obszerny gameplay: Wchodzicie na własną odpowiedzialność😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach