Skocz do zawartości
Jaycob

Star Wars: Outlaws | PC | XS | PS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

@AndrzejTrgSzefem studia jest facet od mafii jedynki. Długo pracowali and dwójką. O KCD 2 można być z grubsza spokojnym. W najgorszym spodziewam się jakiejś niezbyt wybitnej optymalizacji, ale fabuła i klimat będzie zapewniony. 

Edytowane przez Kelam
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
31 minut temu, AndrzejTrg napisał:

Dalej się podoba? :E 

Hehehe

Teraz jestem przerażony.
Bardzo podobały mi się pierwsze zajawki, a już ten moment, jak lalka wchodzi na jakiś rynek czy uliczkę, która tak fajnie tętniła życiem.

Liczę na nich. W końcu UBI, to jest wykonawca inteligentny...

https://www.tiktok.com/@agakamien/video/7386217743307033889

Edytowane przez *** ChOpLaCz ***
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
49 minut temu, Kelam napisał:

@AndrzejTrgSzefem studia jest facet od mafii jedynki. Długo pracowali and dwójką. O KCD 2 można być z grubsza spokojnym. W najgorszym spodziewam się jakiejś niezbyt wybitnej optymalizacji, ale fabuła i klimat będzie zapewniony. 

Mafia jest dla mnie top3 wśród gier, nieliczna którą przeszedłem więcej niż raz, z wypiekami  i ręką wiadomo gdzie czekałem na dwójkę i większego rozczarowania w życiu nie przeżyłem 🙂 W KDC nie grałem, ponieważ nie moje klimaty za bardzo, ale czytałem same pozytywne opinie co do klimatu i fabuły, ale jak to mówią nie chwali się dnia przed zachodem słońca, także radzę dać z leksza na wstrzymanie niż już szykować GOTY 

42 minuty temu, *** ChOpLaCz *** napisał:

Teraz jestem przerażony.
Bardzo podobały mi się pierwsze zajawki, a już ten moment, jak lalka wchodzi na jakiś rynek czy uliczkę, która tak fajnie tętniła życiem.

Liczę na nich. W końcu UBI, to jest wykonawca inteligentny...

https://www.tiktok.com/@agakamien/video/7386217743307033889

Powiedz to koledze od błędów i zasypywania producentów wapnem 😁

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja tam i tak jestem napalony na Outcasta. Sam sprawdzę, lubię gry od UBI.

Edytowane przez tgolik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu mnie to nie dziwi...

• Like 2
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, Kelam napisał:

Ale dobrze, to będzie wykopana kolejna partia piachu do ukończenia grobu tej odklejonej, lewackiej firmy. 

A sprzedaż AC cały ten dół zasypie i trzeba będzie kopać od nowa :E 

Ja tam za nic w świecie nie życzę UBI śmierci, a tylko ogarnięcia się, robią świetne otwarte światy z nadal solidnym - choć ostatnio przeginającym w stronę looter-MMO - gameplay'em. Gdyby potrafili zawrócić z tak obranego kierunku, a do tego zatrudnili wreszcie znośnych scenarzystów, porzucili cringe i woke, to byłby znowu wspaniały wydawca. Wbrew pozorom - to i wiele i niewiele, bo solidne podstawy techniczne mają, warstwę artystyczno-humanistyczną zmienić łatwiej niż skopany kod.

Niestety, żeby moje marzenie się spełniło, AC Fentanyl Warrior musiałby się okazać spektakularną klapą, jedną z największych w branży w ostatnich latach - a to nierealne... 

Edytowane przez Zas
  • Upvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, Zas napisał:

Niestety, żeby moje marzenie się spełniło, AC Fentanyl Warrior musiałby się okazać spektakularną klapą, jedną z największych w branży w ostatnich latach - a to nierealne... 

To nic nie da. Uznaliby to co najwyżej za jednorazową wpadkę, za efekt działań hejterów, mowy nienawiści itd. 

Ta firma się nie zmieni - ba, będzie jeszcze gorzej. Przecieki od pracowników Ubi, którzy niekoniecznie zgadzają się z obecną polityką firmy mówią wprost - wszystko przyporządkowane jest pod politykę DEI, to jest podstawa każdego projektu. Mnie wcale nie dziwi, że brakuje im utalentowanych scenarzystów, bo jak można realnie pracować i tworzyć, kiedy na każdym kroku wpadasz na bariery, limitacje i odgórne wymogi, które musisz spełnić, nieważne czy to pasuje do Twojej wizji czy nie ? Dlatego najlepsi scenarzyści uciekają do niezależnych wydawców albo siedzą u mniejszych, u których zwyczajnie mogą tworzyć. 

• Like 1
  • Upvote 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie UBI istnieje jeszcze tylko dla AC, którego w tym roku nie preorderuje i może dopiero za rok na jakiejś promce kupię, i to nie przez niggronaja 🙂 którym i tak bym nie grał. Aaaa jeszcze były Trialsy ale tu ani widu ani słychu o nowej części, a nie powiem przyjemna gierka była.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
12 godzin temu, Element Wojny napisał:

Uznaliby to co najwyżej za jednorazową wpadkę, za efekt działań hejterów, mowy nienawiści itd. 

Nie myl narracji dla motłochu z tym, jakie wnioski naprawdę wyciągną managerowie. Gdy firma obrywa po portfelu, kończy się zabawa w ideologię. MS już zamyka swoje działy DEI 

Owszem, jedna gra to może być za mało, ale UBI już od jakiegoś czasu ma problemy, jeśli do tego SW Outlaws okazałoby się klapą, na jaką wskazuje gameplay... nagle może się okazać, że już ich nie stać na liberte, egalite... tzn na diversity, equality, inclusivity. :)

Andrzej - niektóre misje obowiązkowo mają być przypisane do Yasuke :E

Edytowane przez Zas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, Zas napisał:

jeśli do tego SW Outlaws okazałoby się klapą, na jaką wskazuje gameplay

Tu nie będzie żadnej klapy. Lisy, golasy i im podobni są już tak zagrzani na ten tytuł, że nawet gdyby jutro wyszło info że gra będzie dostępna tylko w 480p, bez obsługi pada i jedynie z częściowym dubbingiem, to i tak nie zmieniliby zdania. Żaden artykuł, gameplay, recenzja czy opinia tego nie zmieni - siedzisz tutaj ponad 16 lat, powinieneś to już wiedzieć :) 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś miłośnikiem osobistych wycieczek.

Na gry, które ogrywasz, nawet bym nie spojrzał. Ty z kolei nie musisz lubić gier, które ja ogrywam.😉

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nic na to nie poradzę, że lubię grać w dobre gry, spoza głównego nurtu. Taka przypadłość. 

Ale na szczęście nie rozmawiamy o polityce, więc jest git :soczek:

Edytowane przez Element Wojny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Final Fantasy, Persona, Fire Emblem, Kingdom Come, Yakuza.. to nie główny nurt?  Te gry wcale nie sprzedają się w milionach :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, Zas napisał:

Gdy firma obrywa po portfelu, kończy się zabawa w ideologię

Nie zawsze. Pierwszy przykład z brzegu: Disney. Ci jeszcze walczą. :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze? Oni coraz bardziej się w tym rozkręcają. Z każdym rokiem coraz bardziej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:E
Wyciek gameplayu, no nic, mi się to nie podoba, ale to może wina kompresji, zobaczy się na premierę jak to będzie wyglądać :P
https://gofile.io/d/YCleva

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ten wygląda już dużo lepiej niż to co pokazali ostatnio. Sporo detali w tle i efektów cząsteczkowych. Mam wrażenie, ze będzie tu spory rozstrzał i jedne lekcje będą piękne a inne rodem z ps3. 

Edytowane przez Userkamil
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj na kompresję nie ma co zwalać, ta gra jedynie co ma dobrego to SW w nazwie, reszta to aż szkoda komentować...

• Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nigdy się nie doczekam rasowego RPG w świecie SW. Może jak zrobią na nowo KOTOR. Ale ponoć ten projekt zdechł.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wszystko musi być RPG, poza tym, jak gry dostają elementy RPG, jak Asasyn to też jest płacz, więc graczom nie da się dogodzić.

Mi się podoba to, co pokazują filmiki promujące i ten gameplay i nadal jest to jedna z najbardziej oczekiwanych przeze mnie gier roku, lokacje wyglądają fajnie, fajnie też wypada jeżdżenie, latanie na tym skuterze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

RPG psuje gry do których nie pasuje, patrz GoW Ragnarok. Ta gra miała wiele problemów, ale elementy rpg to był jeden z nich. W GoWach 1-3 Kratos latał z gołą klatą i rozwalał bogów, a tu mi zbroje każą craftingować.

Edytowane przez MuziPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.07.2024 o 17:39, mag_zbc napisał:

To się jeszcze okaże :)

I wykrakałeś z tym opóźnieniem stalkera. 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ten materiał to już wygląda jak na pierwszym trailerze, czyli już całkiem ciekawie, tylko obraz tutaj chyba szarpie, albo u mnie na fonie tak działa 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, lis22 napisał:

Nie wszystko musi być RPG, poza tym, jak gry dostają elementy RPG, jak Asasyn to też jest płacz, więc graczom nie da się dogodzić.

SW jako RPG - aż się o to prosi. Wybór strony poprzez swoje decyzje, rozwój postaci w mocy, wielowątkowa fabuła  itd. To już było w KoToR-e i chciał bym zobaczyć ponownie bo od tego czasu nic takiego nie było. Zmiksować to z walkami w kosmosie, plus jakieś podróże kosmiczne w rozsądnej skali. Ulepszanie statku, miecza, ubioru gdzie jako sith tworzysz sobie strój lorda itd. No. Pograł bym. A to co tu dają jakoś średnio mnie interesuje. 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi