Skocz do zawartości
Jaycob

Star Wars: Outlaws | PC | XS | PS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Co do wymagań -  najgorsze w tym wszystkim jest to, że DLSS powinien być środkiem pozwalającym nowym, DROGIM kartom na odpalenie JESZCZE LEPSZYCH efektów w grach, a starszym DROGIM kartom powinien przedłużać ich życie, pozwalając na odpalenie NORMALNYCH efektów w 60 klatkach.

Tymczasem DLSS staje się środkiem do odpalania na nowych, DROGICH kartach NORMALNYCH efektów w 60kl/s w 1080p...

Edytowane przez Zas
  • Like 1
  • Upvote 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To było kwestią czasu, niektóre studia chociaż nie udają i przyznają, że DLSS w ich mniemaniu jest środkiem optymalizacyjnym. :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Się nie mogę doczekać dnia premiery i czytania o błędach, niekompetencji twórców i zasypywaniu wapnem :D 

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, caleb59 napisał:

Bo zazdroszczą, że my mamy taniej a oni nie. :E 

Że ja na to wcześniej nie wpadłem, to dlatego jadą po grze jak po burej suczce 😤

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak - jakby chcieli to by sobie ogarnęli taniej, to nie problem kiedy były oficjalne bundle w obiegu, tak samo jak jest obecnie z Black Myth Wukong, w temacie o grze było info, że za 100zł z olx klucz złapany przez jednego z naszych (znaczy userów pclab).

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Zas napisał:

Tymczasem DLSS staje się środkiem do odpalania na nowych, DROGICH kartach gier w 60kl/s w 1080p...

Poświęce się i odpalę w natywnej 4k 60fps bez "przyspieszaczy" 🙄 i zobaczę jak bardzo klękną fpsy 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że główna bohaterka tej gierki z powodzeniem mogłaby występować na olimpiadzie w boksie z takim kowadłem w łapie, gdzie plaskaczami nokautuje szturmowców.

• Haha 3
  • Sad 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogłaby zastąpić Włoszkę w walce z reprezentantką Algeri w Paryżu .

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ten kokos z góry w 4:38. 😆 Nawet nie ukrywają tego, że już im się nie chce pracować nad tymi elementami. Generalnie gra sprawia wrażenie do bólu schematycznej, a samo skradanie wydaje się mocno nużące. Czyli w sumie typowe Ubi. I typowe Massive, na The Division też mieli pomysł, ale realizacja ich przerosła.

Edytowane przez Vulc
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, lpcl napisał:

gdzie plaskaczami nokautuje szturmowców

• Haha 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Im więcej materiałów się ukazuje, tym bardziej odnoszę wrażenie, że nawet tego, co zazwyczaj było u UBI schematycznie i przewidywalne, ale jednocześnie na poziomie, nie dowieźli. Nacisk na skradanie, by wydłużyć i tak długą - wbrew zapowiedziom - grę, brak pomysłów na finishery opancerzonych wrogów, nawet IMHO niezbyt zrozumiała decyzja o ograniczeniu naszego uzbrojenia jedynie do pistoletu (ani w Splinter Cell, ani w Ghost Reckon tak nie było)... 

Generalnie, choć wiele ostatnich sandboxów od UBI posiadało w moich oczach spore lub wręcz dyskwalifikujące wady (przesadny krindż, fatalne prowadzenie fabuły, postawienie na mechanikę looter-shootera, przerobienie serii AC na generyczną podróbkę Wiedźmina z coraz bardziej rozwodnioną tożsamością) i choć absolutnie nie kręci mnie świat SW - to miałem nadzieję, że zagram kiedyś w Outlaws z przyjemnością, bo naprawdę lubię sandboxy, lubię ich relaksacyjny, a, nie try-hardowy czy git-gudowy charakter, lubię eksplorację i powtarzalny gameplay...

Niestety, mam coraz większe wątpliwości, że kiedykolwiek sięgnę po ten tytuł. Nix coraz bardziej przypomina mi tego jamnika na wózku, fabuła zdaje się mieć głębię fab-ficu pisanego przez dziesięciolatka, a do tego gameplay wydaje się koszmarnie niedopracowany i skopiowany z innych gier UBI bez jakiegokolwiek dopasowania do świata SW.

Mogli wydać kolejne Division albo Ghost Reckona.... 

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, lpcl napisał:

Myślę, że główna bohaterka tej gierki z powodzeniem mogłaby występować na olimpiadzie w boksie z takim kowadłem w łapie, gdzie plaskaczami nokautuje szturmowców.

No ma to sens, przecież to wcale nie tak, że ten szturmowiec by guzik poczuł :E

Edytowane przez Kris194

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Może te ich nocniki są za ciasne i jednak uderzenie jakoś przeniosło się na czaszkę... to chyba jedyne wytłumaczenie :E 

Edytowane przez Zas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Panowie. Nie klejmy teorii z gówna. ;)
Skoro taki hełm nie chroni nawet przed liściem lalki, to jaki jest jego sens i przed czym ma chronić docelowo? Przed słońcem? ;)
To już lepiej chodzić z gołym czerepem. Przynajmniej przewiewniej. ;)

Edytowane przez *** ChOpLaCz ***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Zas napisał:

Niestety, mam coraz większe wątpliwości, że kiedykolwiek sięgnę po ten tytuł.

Ja bym chętnie obejrzał jakąś recenzję tego gościa ale chyba też nie sięgnie po ten twór :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawiodłem się, w pierwszej kolejności spojrzałem odruchowo na końcówkę linku i myślałem, że to GOL :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Wróbel, to jest znany na ppe redakorek prowokator. Kpią z niego w komentarzach prawie cały czas;)

Edytowane przez Kelam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Zapowiada się demon optymalizacyjny w 1080p i 60FPS DLSS/FSR itd. wymagane :szczerbaty:

Screenshot-20240805-131421.png

Edytowane przez Godlike_(UT)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest żart, ale "gracze" się ucieszą bo kupili taniej kodziki.... ;) 

• Sad 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dobra, dobra - zobaczymy jak wyjdzie ile w tym prawdy i czy rzeczywiście DLSS będzie wymuszony, jako forumowy ekspert od 1080p zabiorę głos na pewno! :E 

Edytowane przez caleb59
  • Haha 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, wiemy czemu kupiłeś nową grafike, by Outlaws lepiej "wyglądał", i nie trzeba było tak naskakiwać na optymalizację, teraz nie musisz mieć DLSS, bo grafa nadrabia te klatki, które były potrzebne w przypadku słabszej grafiki:E

• Haha 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeny daj się chłopakowi pochwalić przez chwilę :szczerbaty:

• Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, przepraszam 😟

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak pewnie będzie miał non stop crashe albo jakieś inne perypetie z poprawnym działaniem gry :szczerbaty:

Swoją drogą to czekam na cofnięcie się w rozwoju jeśli chodzi o gry i podawanie wymagań sprzętowych pod 720 i 480p gdzie DLSS/FSR itp nie będą potrzebne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi