Skocz do zawartości
Jaycob

Star Wars: Outlaws | PC | XS | PS

Rekomendowane odpowiedzi

Odnoszę dziwne wrażenie, że z tą grą nie będzie miał żadnych problemów, ŻADNYCH :E ale obym się mylił. Dlaczego? To już wyżej wyjaśniłem :D 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Bez rozmydlaczy do high 1080p +-60fps pewnie będzie trzeba rtx3080 / rx 6800xt. To jest dość absurdalne biorąc pod uwagę grafikę. Po tym jak ta gra wygląda w tych gameplayach, to na takim rtx3060ti czy rx 6700xt ta gierka powinna latać jak dzika w 1440p i to natywnym. No, ale ofc mamy to co już dawno przewidziałem - devki mają wywalone jajca na optymalizację coraz bardziej, bo to kosztuje i trzeba testować. Teraz kolejny etap, to podawanie wymagań z odpalonymi fejkowymi klatkami jako standardem:kwasny:.

Edytowane przez Kelam
  • Like 3
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta gra wygląda jak za czasów wczesnego PS4, a ten wybuch i fizyka postaci jak za czasów PS3. A wymagania z dupy.

• Like 1
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i grafika jest brzydka, wymagania wysokie, a optymalizacja leży, ale za to główna bohaterka ma twarz jak średnio urodziwy tranzystor :szczerbaty::thumbup:.

• Like 1
  • Haha 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli wszystko składa się w jedną kupę... tzn. całość :D 

• Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z gołymi rękami? Na strzelaninę:szczerbaty:?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://www.ppe.pl/news/348483/star-wars-outlaws-otrzyma-dwa-dodatki-fabularne-ubisoft-ujawnia-popremierowe-plany-na-rozwoj-gry.html

"Kupując grę już teraz w edycji Złotej lub Ultimate albo wykupując subskrypcję Ubisoft+ Premium gracze nie tylko otrzymają dostęp do gry trzy dni wcześniej, ale też do ekskluzywnej misji, w której spotkają Jabbę i otrzymają zadanie od kartelu Huttów."

No i zaczyna się wycinanie zawartości dla dodatków i klientów, którzy zakupią najbogatsze wersje 🙄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

To jest standardowy ruch UBI. Ja od którejś części kupowałem AC tylko w wersji ultimate bo nie dużo drożej od golda wychodziła z punktami ubi lekko ponad 300 zł i co powiem o tych jak to nazwali "ekskluzywnej misji" nawet nie będziesz miał pojęcia która to była ta "ekskluzywna misja" Tylko w przypadku świata SW oni mają bardzo duże pole manewru w wydawaniu DLC czyli standard u ubi dwa DLC i będą klepać to maszynowo jak AC czy FC :) 

Edytowane przez AndrzejTrg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co w tym zlego, ze pokazuja? Kazda gra, ktora otrzymuje pozniej DLC to zawartosc jest reklamowana od samego poczatku co wiaze sie z wybraniem edycji przy zakupie.

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano to, że DLC to rak: kupujesz za 300 zł grę, która jest niekompletna, bo część zawartości od samego początku została zaplanowana jako osobno płatna.

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego po co kupować na premierę? Poczekać, dojdą dlc, stanieje wersja gold/ultimate, dojdą patche i mamy "pełnoprawną" grę.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, mag_zbc napisał:

Ano to, że DLC to rak: kupujesz za 300 zł grę, która jest niekompletna, bo część zawartości od samego początku została zaplanowana jako osobno płatna.

Na tym polega biznes, pewnie takie DLC do Cyberpunka to powinnni za grosza dawac bo Tobie sie nie poodba, ze firma chce zarobic na swoim produkcie
🤣

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech każdy kupuje jak mu się podoba. Sam brałem preordery od lat... ale że to jedna gra na rok czy dwa była, to można było sobie pozwolić, a jeszcze wiedząc czego się spodziewać to nie był to żaden problem :) 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokazywanie zawartości DLC przed premierą podstawki to nie jest nowy pomysł, zdarzało się wiele razy szczególnie w przypadku Ubisoftu.

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego ceny w sklepie Ubi są teraz podane w Euro a nie w zł pomimo wybrania polskiej wersji sklepu?

Wcześniej można było płacić w złotówkach, teraz dojdzie jeszcze przewalutowanie ... Będzie trzeba kupić na Epicu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam polską wersję klienta i mam od dawna polskie ceny, masz coś nie tak:E
Dowód
EniQMbo.png

To jest cena gry SW Outlaws, podstawka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wolę tą gotówkę odkładać na preordery na różnego rodzajów lekarzy  :szczerbaty:

• Haha 6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczeka się na ostre obniżki i wydadzą edycję kompletną tak jak Valhalle ze wszystkimi dlc i połataną nie ma co być testerem za 300zł.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, lis22 napisał:

Dlaczego ceny w sklepie Ubi są teraz podane w Euro a nie w zł pomimo wybrania polskiej wersji sklepu?

Wcześniej można było płacić w złotówkach, teraz dojdzie jeszcze przewalutowanie ... Będzie trzeba kupić na Epicu.

Nie korzystasz może z jakiegoś VPN albo nie przebywasz poza Polską?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Kris194 napisał:

Nie korzystasz może z jakiegoś VPN albo nie przebywasz poza Polską?

Korzystam z Adblock Plus jako dodatek do Firefoxa ale pomógł restart UC ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, skypan napisał:

Ja tam wolę tą gotówkę odkładać na preordery na różnego rodzajów lekarzy  :szczerbaty:

Zapisz sie na NFZ i zamawiaj preorder w wersji Ultimate :szczerbaty:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi