Nadinterpretujesz, przecież to był OLED i obraz był super, nie wspomniano tylko że może być problem z bandingiem.
Poza tym jak ludzie mieli problemy z TV to dlaczego nie zgłosili się do LG ? Przecież to podlega gwarancji, jak pisałem wcześniej mi LG wymieniło TV.
Właśnie po zdjęciach i ogłoszeniu większość pasuje. Lokalizacja niedaleko tej deweloperki co miałem brać przy BK2, mieszkanie ciutkę większe, ostatnie piętro, 2010 rok, miejsce na rowery, hala podziemna (można wynająć stanowisko), częściowo umeblowane (kuchnia w całości, spory narożnik, pralka, suszarka, szafy w zabudowie i łóżko gdzie materac i tak wymienię), jakaś mała szafka. Oczywiście na żywo może wyglądać dużo gorzej o czym się przekonałem przy oglądaniu poprzedniego
Jedyny minus to brak balkonu, ale mam balkon od 5 lat i w sumie użyłem może 20 razy... Bardziej problemem byłby brak klimatyzacji niż korzystanie z niego. Tylko jak reszta będzie mi serio pasować, to chyba i tak się zdecyduję.
Nie trafił. Po gówno burzy przyznali że jest problem na ich sztuce Kilka osób razem ze mną kupiło tv i wkurw był ostry
A przypominam, to było 55 cali za 12 tys w czasach gdy najniższa krajowa wynosiła 1850 zł, bo to bodaj 2016 rok. Więc pisanie, że jest super w teście, gdzie rzeczywistość jest odmienna, było mega słabe.
Może trafił im się dobry egzemplarz
Dziś banding przeszkadza tak samo jak wtedy tylko się do niego już ludzie przyzwyczaili i tolerują pewne odchyłki.
Ale prawdą jest że w 910V, to chyba była druga generacja jak trafiliśmy na kiepską sztukę to banding był spory, sam taki miałem i LG wymieniło mi go na B7.