Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Jaycob

Star Wars: Outlaws | PC | XS | PS

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem właśnie kod z EuroRTV po kupnie 4080S, może ktoś chętny? :P Tylko trzeba mieć RTX 4000

• Haha 3
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Eeee.... nie. Ale podziękowania za miły gest. 

Edytowane przez Element Wojny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
3 godziny temu, bleidd napisał:

Dostałem właśnie kod z EuroRTV po kupnie 4080S, może ktoś chętny? :P Tylko trzeba mieć RTX 4000

Pm, ja się może skuszę ;)

Edytowane przez Godlike_(UT)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świat potrzebuje resetu i ja to widze tak, ze to juz nie uniknione jest.. 

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
5 godzin temu, aureumchaos napisał:

Świat potrzebuje resetu i ja to widze tak, ze to juz nie uniknione jest.. 

Jakiego resetu, przecież jako mięso armatnie na wojnę wyślą mężczyzn. To twoim zdaniem jaki potem reset nastąpi? Chyba taki rodem z Seksmisji....

Edytowane przez Zas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze mogą jeszcze wysłać mężczyzn, które kiedyś były kobietami i które chcą równouprawnienia itd :szczerbaty:

• Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ale dupa... Jak włączam FG to mój oled zaczyna migotac I im ciemniejsza scena tym gorzej... Jak wyłączę to nie migocze... 

Z FG mam 70 - 90 fps I migotanie

Bez FG mam 55 - 65 fps dlss q I nie migocze

Why? 

Grałem w the casting of frank stone I tam z FG nic nie miotało a gra była ciemna. Miałem też okolo 75fps...

Zmiana hz czy borderless I exlisive fullscreen nie pomaga... 

Jakieś techniczne rady oprócz wyrzucenia monitora przez okno i nie granie w swo :szczerbaty:

Edytowane przez aureumchaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. Nie używać VRR. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, aureumchaos napisał:

...i nie granie w swo :szczerbaty:

Ja polecam tę opcję, jak przy 3 aktualizacji dalej będą wycieki pamięci to wywalam z dysku.

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po jakim czasie masz wyciek pamięci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty masz wycieki pamięci nawet jak masz kompa wyłączonego 🥰 

• Haha 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio po 1h i 10 minut.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, caleb59 napisał:

Ja polecam tę opcję, jak przy 3 aktualizacji dalej będą wycieki pamięci to wywalam z dysku.

Nie przeszkadza Ci granie taką raszplą co przystojniakowi Hanowi Solo do stóp nie dorasta. :)

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież piszę, że nie gram wcale bo wizja restartów gry co 1h bo pamięć zapełniona odbiera cały sens.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, caleb59 napisał:

Ostatnio po 1h i 10 minut.

Mi się nic zapycha, grałem ponad 3h I pokazywało cały czas 12gb.... Tylko migocze mi ekran z FG a bez FG nie ta płynność... Heh... Na razie też nie było bagow żadnych. Zamontowałem ten reshade do hdr I obniżył trochę szarość i jest lepiej, a z nvidii zapodałem wyostrzanid sharpen+ I nie ma mydła... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw ustaw w grze wszystko na maxa i wtedy sprawdzaj.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, aureumchaos napisał:

Mi się nic zapycha, grałem ponad 3h I pokazywało cały czas 12gb.... Tylko migocze mi ekran z FG a bez FG nie ta płynność... Heh... Na razie też nie było bagow żadnych. Zamontowałem ten reshade do hdr I obniżył trochę szarość i jest lepiej, a z nvidii zapodałem wyostrzanid sharpen+ I nie ma mydła... 

To samo u mnie, żadnego zapychania VRAMU. Na ile dałeś ten filtr wyostrzania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, caleb59 napisał:

Najpierw ustaw w grze wszystko na maxa i wtedy sprawdzaj.

"Prosimy aby Pan sprawdził, czy ma Pan zainstalowane najnowsze sterowniki, to zazwyczaj rozwiązuje wszystkie problemy. Dziękujemy, życzymy miłego dnia".

Ubisoft Man Speaking To Wall GIF - Ubisoft Man Speaking To Wall Talking To  Brick Wall - Discover & Share GIFs

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
15 minut temu, aureumchaos napisał:

...rtxdi medium jedynie...

Czy Wy rozumiecie pojęcie na maxa? :E 

Edytowane przez caleb59
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi