Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Jaycob

Star Wars: Outlaws | PC | XS | PS

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy płaczą, że nie ma Beyond God and Evil 2 - gra się nie sprzedała na premierę a i tak cały internet płacze o drugą część.

Skoro teraz, gra, która posiada wiele wspólnych cech z BGaE jest tak hejtowana to znaczy, że w dzisiejszych czasach NIE MA miejsca dla Beyond God and Evil 2 bo to na pewno nie będzie taka sama gra jak 20 at temu i będzie mieć sporo rozwiązań z Outlaws - o ile w ogóle wyjdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem kod do GPU więc zacząłem w to grać. Ta gra nie jest brzydka ona jest wręcz paskudna. Wierzyć się nie chce że ta gra była robiona przez to samo studio na tym samym silniku co The Division 1 i 2. Gra dramat.

• Haha 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ta gra jest w gpu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, sylwekfox napisał:

Dostałem kod do GPU więc zacząłem w to grać. Ta gra nie jest brzydka ona jest wręcz paskudna. Wierzyć się nie chce że ta gra była robiona przez to samo studio na tym samym silniku co The Division 1 i 2. Gra dramat.

Jak sie wylaczy lens and cinematic effect i film grain i bluryy + chromatica abberation to wyglada mniej paskudnie.... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, sylwekfox napisał:

A tu się tak chwalili że tanio klucz kupili do gpu a to nie jest warte 50zl w obecnym stanie. 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, aureumchaos napisał:

Jak sie wylaczy lens and cinematic effect i film grain i bluryy + chromatica abberation to wyglada mniej paskudnie.... 

Najlepszy efekt to jest jak się całą grę wyłączy 🤭

• Like 2
  • Haha 5
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
6 godzin temu, bbandi napisał:

Najlepszy efekt to jest jak się całą grę wyłączy 🤭

Dokładnie. Dałem jej szanse jakieś 6 godzin. No nie da się. Gra wysokobudżetowa a wygląda jak gówno. Ile tu jest dziwnych błędów. Naprawdę ja gram w dużo gier na które narzekacie i mówię eee spoko nie ma tragedii. Ale ta gra to jest jakiś żart. Nawet stażyści by tego tak fantastycznie nie spier…

6 godzin temu, Phoenix. napisał:

A tu się tak chwalili że tanio klucz kupili do gpu a to nie jest warte 50zl w obecnym stanie. 

Niemożliwe jest naprawienie tej gry. Niech oni już lepiej o niej zapomną i spalą ten projekt jak kiedyś EA zrobiło z Anthem. Tylko że tam ten tytuł graficznie wygląda zdecydowanie lepiej niż to coś. 

Edytowane przez sylwekfox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anthem to miał potencjał naprawdę i miał oryginalny pomysł! To coś to jakiś gender 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nie no ja jestem w stanie uwierzyć że ta gra została wygenerowana przez zaawansowane oprogramowanie tak głośno nazywanym sztuczną inteligencją (🤭🤭🤭). Patrzcie między premierą Div2 a Avatar jest około 4 lata czyli tyle ile tworzy się w miarę dobrą grę. Avatar wygląda bardzo ładnie noo a game play jak się lubi Avatara to można przymknąć oko. No i teraz a między Avatarem a Outlaws jest 10 miesięcy. No to kurw. nad tą grą nie pracowali ludzie od Avatara. 

14 minut temu, Phoenix. napisał:

Anthem to miał potencjał naprawdę i miał oryginalny pomysł! To coś to jakiś gender 🤣

Szkoda tego potenciału. Ta gra mi się podobała tylko nie miała endgame. 

Edytowane przez sylwekfox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, sylwekfox napisał:

Nie no ja jestem w stanie uwierzyć że ta gra została wygenerowana przez zaawansowane oprogramowanie tak głośno nazywanym sztuczną inteligencją (🤭🤭🤭).

Ja też 😅

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli co gra klimatem się nie broni? Jestem fanem SW ale czytając komentarze słabo to widzę a od fallen order się odbiłem.

Myślicie że coś mogą jeszcze naprawić czy raczej to pudrowanie będzie ? 

Chyba nie ma co liczyć na naprawę jak w CP2077 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyberpunk miał tylko zły stan techniczny a cała reszta się obroniła. Tutaj poprawia stan techniczny ale gra się niczym nie obroni ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Grę juz kończę i szalu nie ma.

Najlepsza planeta to  Tatooine, mozna odwiedzić dom Luke i fajnie się śmiga smigaczem, są tez te ludki pustyni... Generalnie gra naszpikowana jest znajdkami i mnóstwem pobocznych rzeczy... Ale jakos nie wciąga specjalnie zeby to ogarniać. Szlak pewnie trafia zwykłych tych devow co się namęczyli zeby tego nawkładać tyle a gra wyszła słabo bo takie a nie inne decyzje podjęli kiero. Gra przez ten LoD wygląda słabo i nie da się tego wyłączyć. Jakis tam ktoś z tego massive mowil ze chcieli odwzorować filmy pierwsze które były na vhs... Ale wygląda to po prostu mizernie. Gamelplay czasami przypomina mi Lego star wars jak grałem z synem... Doslownie tak to wyglada. Ciagle skradanie do oporu i porzygu. 

Samych bugow nie uświadczyłem takich jak inni pokazywali, nigdy nie spadłem poza mapę itp. 

Za darmo mozna się pobawić... 

Edytowane przez aureumchaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapowiedzieli rychłą premierę na STEAM. Czyżby gra na ich platformie się nie sprzedaje? :szczerbaty:

Będzie za 50-100zł max w wersji Deluxe to się wytestuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
22 minuty temu, King Arthas napisał:

Będzie za 50-100zł max w wersji Deluxe to się wytestuje.

I jeszcze będzie "naprawiona".

Było czekać a nie pchać się na premierę :D

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spadek ponad 86% w ciągu 5 lat... dramat

obraz.png.28b03742c2eb490e2c7705dd0fe714cc.png

Ogólnie Ubisoft powinien się pozbyć w trybie natychmiastowym wszystkie osoby które zarządzają/decydują o projektach na wyższym szczeblu bo doprowadzili oni firmę prawie do bankructwa.

• Like 1
  • Haha 2
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego Asasyn będzie od day one na Steam od razu 🤣

A skąd info o liczbach ? :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To czekam dalej z zagraniem, aż przez te dwa miesiące ją połatają ...

ps/ zaczynam się obawiać tempa obniżek ceny gry, bo zbliża się do mojej 70zł 🫣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A niby franczyza SW jest taka popularna, sam ma starą trylogię na DVD i stare gry na CD i DVD, ostatnio kupiłem Battlefronta 2 Classic wydanie premierowe na DVD na wyprzedaży gier na konsole i PC, zbieram te stare gry SW od LucasArts. :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi