Skocz do zawartości
Oldman.

Podryw do skutku

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet śmiechłem 

• Haha 2
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• EDIT : 09.12.2023r. 1. WD30EURS 3 TB - W pełni sprawny 2. WD30EURS 3 TB - W pełni sprawny 3. WD30PURX 3 TB - W pełni sprawny 4. WD30PRUX 3 TB - W pełni sprawny 5. WD42PURZ 4.2TB ( GWARANCJA DO 26.12.2026 - NOWY ) 6. WD15EVDS 1.5 TB - W pełni sprawny 7. WD20PURX 2 TB -  W pełni sprawny 8. ST3000VX000 3 TB ( USZKODZONY ) https://allegro.pl/uzytkownik/xx22xx/dyski-i-pamieci-przenosne-dyski-hdd-4476  
    • Tego, który nie ma kamerki/świadków...
    • Uwierzę jak zobaczę 
    • Dzień dobry, mam pytanie odnośnie stłuczki na parkingu przy świetlicy wiejskiej parking taki dziki trochę auta stoją jak chcą ale ja zaparkowałem tak jak inne auta czyli prostopadle przodem do jezdni natomiast na przeciwko nie był zaparkowany równolegle do chodnika auto i auto te wyjechało ze swojego miejsca i pojechało dalej kawałek wiec ja też wyjechałem ze swojego miejsca gdzieś w 1/3 nagle te auto zaczęło cofać do tyłu więc zatrzymałem się i patrzyłem tylko jak te auto wjechało we mnie gdzieś w okolicy początku przednich drzwi i pytanie czyja wina?  
    • 1. O ile zupełnie nie zgadzam się z poglądami Bandery i jego metodami to dalej nie odmawiam mu patriotyzmu. W tym sensie, że on wierzył, że to co robi jest dla dobra i w interesie Ukrainy, 2. Ukraińcy stawiają pomniki UPA nie dlatego, że brali udział w zbrodniach na Polakach, a pomimo tego, głównie za walki o niepodległość Ukrainy. Tak samo jak np. w Gdańsku stał pomnik s Jankowskiego nie dlatego, że Gdańszczanie są miłośnikami sypialnianych zabaw z młodymi chłopcami, tylko za udział księdza w opozycji anty-PRL-owskiej. I tak jak Polacy dojrzeli do likwidacji pomnika tak kiedyś i Ukraińcy dojdą do refleksji wobec UPA. Ale na to potrzeba czasu i spokojnych rozmów. A już pisanie, że Ukraińcy pochwalają i czczą mordowanie polaków to zwyczajna manipulacja i kłamstwo. Zdarza się, że nie wiedzą w ogóle o temacie, albo pomijają lub marginalizują, ale nie widziałem by ktoś pochwalał, a jak gdzieś się trafi to albo prowokator, albo odosobniony świr. A ty myślisz w kategoriach memicznych kulek. Jakiś Ukrainiec coś tam krzyczy to znaczy, to znaczy, że kilkadziesiąt milionów Ukraińców myśli tak samo, bo przecież przecież poglądy przenoszą się z genami. Jacyś Ukraińcy jeżdżą drogimi furami = Ukraina to kraj dobrobytu gdzie nie ma biedy i oni tylko śmieją się z naszej pomocy podcierając tyłki pęczkami dolarów. Itd itp.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...