Ja również bym dopłacił, bo lubię dobre chłodzenia na GPU, ale wiem, że ludzie mają to gdzieś i często kupują co najtańsze, choć często tańsze też wypadają bardzo dobrze. Jeśli chodzi o cewki to ja mam takie zdanie, że do 100FPS jest ogromna szansa znaleźć kartę, która nie będzie miała żadnego problemu z cewkami. Jeśli ktoś gra w gry, które wymagają sporo FPS, jakieś sieciowe strzelanki na przykład w 1080p to przy mocnej karcie, praktycznie w większości zacznie coś grać. Gorzej gdy karta nie leci na 100% obciążenia, klatek nie ma za wiele a cewki już grają. Już pomijam scenariusze, gdzie w menu niektórych gier bez synchronizacji leci kilkaset klatek to wtedy raczej w większości kart zaczyna mniej lub bardziej grać. natomiast znaleźć taką w której nawet w takich okolicznościach nie słychać cewek graniczy z cudem, ale to moje zdanie, a znam takich co nawet takich szukali
Miałem możliwość raz pograć się na Dreamcast u kumpla (coś pomiędzy rokiem 2000 a 2002 - tak mi się wydaje) i rzeczywiście Soul Calibur robił ogromne wrażenie na ten czas (zwłaszcza graficzne). Kompa miałem wtedy słabego, trochę gier widziałem na PSX (1 i 2). Teraz mam PS5 i nie gram prawie wogóle.
Ktoś zna i ogląda tego procedurala z FOXa? Serial jest bardzo popularny (jak na serial o służbach ratowniczych) i opowiada głównie o losach strażaków i medyków. W rolach głównych Angela Basset, Peter Krause i Jennifer Love Hewwit.
9-1-1 ma też spin-offa, który skończy się z piątym sezonem za chwileczkę.