fart hack 63 Napisano 16 Lipca Testował to ktoś na karcie pokroju 6900 w mocnych tytułach? Jestem ciekawy jak by to wyglądało w cp277. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
green85 61 Napisano 18 Lipca W dniu 16.07.2024 o 17:08, lukadd napisał: Tego 2070 miał już od prawie 4 lat. Ogólnie nigdy nie miał przesadnej fazy na detale. Bez problemu potrafi sie przesiąś z 165hz monitora na np. ps4 i grać w 30fps. Co jest tutaj pewnie nie do pomyślenia dla zdecydowanej większości pcmr Chociaż PC jest jego stanowczo najbardziej ulubioną platformą dla 90%+ gier. A większość jego gierek jest co najwyżej średnio wymagająca. W fortnite nie gra z RT itd. I prawidłowo, nie można zaburzać nieskończonego cyklu PCMR. Chęć i fundusze na granie w 100+ FPS w Ultra przyjdzie, gdy nie będzie miał czasu albo sił na granie. Tak było, jest i musi zostać. 1 5 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy45 732 Napisano 18 Lipca Tak nakazuje tradycja 3 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kelam 3614 Napisano 19 Lipca (edytowane) @green85 @cichy45 Edytowane 19 Lipca przez Kelam 1 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smogsmok 1257 Napisano 20 Lipca 8GB to koszmar. Jak 5060 dostanie 8GB to kaplica. 1 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy45 732 Napisano 20 Lipca 1 godzinę temu, Smogsmok napisał: Jak 5060 dostanie 8GB to kaplica. 8 GB i pcie gen 5 x4 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 12393 Napisano 22 Lipca https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-50-announcement-may-slip-to-2025 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wii 873 Napisano 22 Lipca 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoLiNiO 1341 Napisano 22 Lipca Nie no, ale jak... Tak nie wolno... Święta smutne, nowy rok smutny... Przecież w grudniu 4090 będzie miała ponad 2 lata, a to dla karty wiadomo, że oznacza jedynie śmietnik. Jak żyć? No jak... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
galakty 6592 Napisano 22 Lipca AMD musi nieźle być w tyle w takim razie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoLiNiO 1341 Napisano 22 Lipca AMD pewnie 4090 nie może dalej dogonić 🤣 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kelam 3614 Napisano 22 Lipca Nie zamierza doganiać I niedogoni do czasu rdna5 jak wynika z plotek. High end i top kolejnej generacji czerwonych ponoć skasowany z planów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMr. 4850 Napisano 22 Lipca Niby w APU mają mieć wydajność RTXa 4070 dzięki RDNA4, ale to tylko plotki. Nie rozumiem czemu w APU mogą wypuścić coś na poziomie x70 a mają problem żeby wypuścić coś na x80. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caleb59 8200 Napisano 22 Lipca Nawet mi nie luzujcie nadgarstków, Ja tu się nastawiam na zakup RTX 5070 a tu obsuwa do 2025 roku? No czuję się jakby mi ktoś ryj skapiszonował w tym momencie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kelam 3614 Napisano 22 Lipca (edytowane) No jeśli plotki się sprawdzą i 5090 pokażą dopiero w styczniu, to premiera i dostępność na luty. Także na rtx 5070 pewnie poczekasz do maja +- 2025👌. Też czekam co pokaże teoretyczny 5070ti/5080, ale ploty takie średnio zachęcające póki co. Edytowane 22 Lipca przez Kelam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sideband 9253 Napisano 22 Lipca 17 minut temu, caleb59 napisał: Nawet mi nie luzujcie nadgarstków, Ja tu się nastawiam na zakup RTX 5070 a tu obsuwa do 2025 roku? No czuję się jakby mi ktoś ryj skapiszonował w tym momencie. Raczej nie było w planach by 5070 pojawiła się w Q4 2024. A ten majster to już dwa msc wtecz pisał o 2025 tylko znowu się powtarza, a jak koleś z beyond3d mu napisał, że plany się nie zmieniły to zamilkł także to taka zgadywanka 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepe06 95 Napisano 22 Lipca (edytowane) No nic, poczekamy. Postanowiłem czekać na 5080 niż brać teraz 4080 Super. I tak ni ma w co grać. 7800x3d czeka na nowe gpu ; d Obecnie jadę na 2070 Super. Edytowane 22 Lipca przez pepe06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radio_Tirana 2331 Napisano 22 Lipca 1 godzinę temu, caleb59 napisał: Nawet mi nie luzujcie nadgarstków, Ja tu się nastawiam na zakup RTX 5070 a tu obsuwa do 2025 roku? Przez ostatnie miesiące narzekałeś, że nie ma w co grać, więc akurat Tobie premiera nowych kart powinna być całkowicie obojętna 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Isharoth 2634 Napisano 22 Lipca Godzinę temu, pepe06 napisał: Postanowiłem czekać na 5080 niż brać teraz 4080 Super. I tak ni ma w co grać. 7800x3d czeka na nowe gpu ; d Obecnie jadę na 2070 Super. Na platformę z DDR5 to raczej opłaca się już poczekać, tym bardziej że jak piszesz, nie masz teraz w co grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caleb59 8200 Napisano 22 Lipca 9 minut temu, Radio_Tirana napisał: Przez ostatnie miesiące narzekałeś, że nie ma w co grać, więc akurat Tobie premiera nowych kart powinna być całkowicie obojętna Do tej pory to już na pewno powinno być w co grać. Tak ogólnie obecnie na tę chwilę to racja dlatego pomysł zakupu 4070 Super w obecnych cenach uznałem za bezsensowny i czekam na rozwój wydarzeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4182 Napisano 22 Lipca (edytowane) 6 godzin temu, Phoenix. napisał: https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-50-announcement-may-slip-to-2025 Wrrrr ! Edytowane 22 Lipca przez *** ChOpLaCz *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMr. 4850 Napisano 22 Lipca (edytowane) Ta informacja idealnie zgrała się z promocją w x-komie. 4070S Panther zakupiony, miałem nadzieje że 5070 wejdzie w okolicy stycznia-lutego 2025, a tak to kolejnego roku już mi się nie chce czekać. No cóż, no to czekamy na 6xxx Edytowane 22 Lipca przez TheMr. 1 2 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cichy45 732 Napisano 22 Lipca 3 godziny temu, Kelam napisał: do czasu rdna5 jak wynika z plotek RDNA5 które będzie odpowiedzią na 4090 a w tym czasie będzie już RTX 7090 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kelam 3614 Napisano 22 Lipca Nie wiadomo jeszcze na co będzie odpowiedzą, ale logiczne się wydaje, że jeśli robią taki manewr, to po by skutecznie rywalizować z blackwellem, bo o starej adzie na koniec 2025 / początek 26r nikt pamiętać nie będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wii 873 Napisano 22 Lipca 1 godzinę temu, TheMr. napisał: Ta informacja idealnie zgrała się z promocją w x-komie. 4070S Panther zakupiony, miałem nadzieje że 5070 wejdzie w okolicy stycznia-lutego 2025, a tak to kolejnego roku już mi się nie chce czekać. No cóż, no to czekamy na 6xxx Z czego przeskok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach