@Gronek31Też tego nie kumam, ludzie z Miami są w szoku jak ten trailer przedstawia i realistycznie odzwierciedla atmosferę ich miasta, a tutaj ludzie piszą o Saints Row, TikToku i braku klimatu. Nie wspominając już o tym że Floryda ma reputację jednego z najbardziej pomerdanych stanów w USA, gdzie tego typu f$%kery jak na trailerze jest czymś normalnym.
Ocean Drive
2025 być może kwiecień tak jak GTA IV, ale wątpię, zważywszy na to, że jeśli wersje Pro konsol ukażą się w 4 kwartale 2024 to pewnie R* będzie chciało jeszcze zoptymalizować dobrze pod te konsole, więc przynajmniej do września 2025 może wypuszczą. W sumie VC, SA i V były w 4 kwartale wypuszczane więc tym bardziej prawdopodobne.
Tak samo jak premiera na PC, która tradycyjnie jak to R* będzie 1-2 lata po premierze konsolowej. Także ja się jeszcze nie muszę spieszyć ze zmianą PC choć by się przydała. Ale założyłem sobie, że ze względu na ceny pc i ilość gier, które mnie jeszcze interesują bo we wszystko nie gram, to obecnie bardziej opyla mi się granie na PS5, a PC zmienię jedynie dla GTA VI, bo nie wyobrażam sobie grać w GTA na konsoli. A cały fan na PC to też mody. Plus to, że lamie na padzie w strzelanki więc tym bardziej takiej gry nie chciałbym ogrywać na konsoli.
A co do grafiki to spokojnie, odpalcie sobie pierwszy trailer do GTA V i zobaczcie ile się od tamtego czasu zmieniło. Sądzę, że oni jeszcze z tego wycisną ile się da, no przynajmniej na PC , może być powtórka z rozrywki jak na PS3 GTAV chodziło w 720p i 30fps(realnie chyba nawet w 20), to PS5 będzie 1080p i 30fps a jak chcesz więcej to kup PRO
U mnie już za rogiem 29 lat i w sumie mógłbym się nazwać boomerem bo sam już nie kumam pewnych nowych slangów, rzeczy i aplikacji obecnej młodzieży. Ale mi to nie przeszkadza żeby zagrać w grę w której mogę robić dużo, dużo różnych rzeczy, po prostu nie będę na pewne rzeczy zwracał uwagi, a jak jakiś gówniarz z telefonem będzie nagrywał o mnie tiktoka na ulicy...hymm, to w końcu GTA odpali mi się Trevor mode, może go zastrzelę albo sadystycznie rozjadę samochodem. Nie jestem rasistą ani homofobem, totalnie nic mi do tego, a duża ilość czarnoskórych...USA to przecież nie tylko biali więc tak już jest, więc nie kumam o co wam chodzi. Takie miasto i może po prostu rzeczywiście w Miami mieszka więcej czarnoskórych. To tak jakby akcja gry była w meksyku i wszyscy byli zdziwieni, kurde czemu tam tyle tych meksykanów lata po ulicy
BTW od dzisiaj witaminki, dieta, sport...jakoś trzeba dożyć do 2026