Skocz do zawartości
lankos

Logowanie na stronie Microsoft na serwerze USA bez instalacji VPN

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Wiecie może czy technicznie jest możliwość zrobenia takiego czegoś, że ten kto wejdzie na daną stronę i wklepie stronę https://redeem.microsoft.com/ to połączy się na swojej przeglądarce na serwer USA?

Da się coś takiego zrobić przez VPN lub proxy? Oczywiśćie płatne rozwiązania również są mile widziane.

Chodzi o to by ktoś nie musiał instalować VPN u siebie na przeglądarce tylko mógł wejść na daną stronę X i tam przeprowadzić aktywację na swoim koncie w swojej przeglądarce na serwerze/Regionie USA.

Tak jak kiedyś były bramki proxy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Popieram. Temperatury na tym Biostarze są dramatyczne. Ja to maks u siebie miałem 60* i 85 na HS jak puściłem kartę na prawie 180W, ale wtedy w 3D Marku, to pod 11K(10 700 i 57 stopni) podchodziła już :F Na co dzień podziałała praktycznie pasywnie, szczególnie jak włączyłem locka n60 fps.   AMD Radeon RX 6600 XT video card benchmark result - AMD Ryzen 5 5600X,ASUSTeK COMPUTER INC. PRIME B550-PLUS (3dmark.com) żeby nie być gołosłownym :F
    • Czekaj. Że jak? To badziewie nie jest za darmo? 10$ za takie coś? MR się podoba casualom i tym, co leją na granie. Oczarowuje ich przyszłość, potencjał dla nauki, pracy i używania wirtualnych ekranów zamiast siedzenia przy komputerze. I spoko. Mnie też to jara, ale jest to kierunek przeciwny do kierunku wytyczanego przez nie-casualowe gry. Jara mnie ale nie w aspekcie rozrywkowym. Jako tech-geeka i jako kogoś, kto chętnie by używał wirtualnych monitorów zamiast monitora. Ale nie jako gracza. Tu mnie to nie jara absolutnie wcale. I tak zostanie, bo MR ze swojej natury jest bardziej dla causali. Moc i bateria jest marnowane niepotrzebnie, a poza tym jest wielki nacisk na kontrolę za pomocą pustych dłoni, co do czasu wpięcia się w mózg bezpośrednio, zawsze będzie miało olbrzymie i dyskwalifikujące wady, choćby nie wiem jaka była technologia. Youtuberzy, szczególnie takie Cut-me-own-throat-Dibblery jak ten gość z MRTV (szczerość i bezinteresowność wręcz bije z jego oczu ) będą gadać co trzeba, żeby film wyglądał na ciekawszy, żeby mieć więcej odsłon na kanale. Nie musi nikt im płacić.  Wszystko jest więc zawsze very cool and amazing.  Szkoda, bo środki zainwestowane w to MR mogłyby naprawdę fajnie pomóc z VR.  W cenie osprzętu do MR na pewno można było dać port video dla PC. Albo system nagrywania normalnego obrazu w VR, czyli stereoskopia + sensowna rozdziałka + 90fps. Albo za tą kasę robić headstrap i przerzucić baterię na tył.   Nie mówiąc o stronie softwarowej.      A co do LCD to wolałbym headset open source, nie od Mety, na LCD niż od Mety na OLED.
    • Sam kupiłem taki z PS4 .
    • kwestia przyzwyczajenia. Jak miałem Blue to do ponownej reaktywacji wymagały pełnego zwolnienia niemal, co totalnie dyskwalifikowało je z użytku w grach. Jak i wiele innych. Stare cherry to juz dzisiaj rozklekotane gowno total  
    • To jest niesamowite, jak w oczach niejednego, najbiedniejszy kraj w Europie przed wojną stał się krajem wożących się porszakami. A wystarczyła wojna na taką poprawę  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...