Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Od F1 2010 pierwszy raz nie kupiłem na premierę. Mało tego, nie kupiłem do tej pory :( 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może w końcu ludzie zaczęli dostrzegać że wydawanie co rok "nowej" gry, a może dużego updata i zmiany numerka na bieżący rok, to nie jest nowa gra. Nie wiem jak przy F1 ale przy Fifie tak to wyglądało 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@AndrzejTrg Że niby co? Przecież rok w rok FIFA/EA FC bije swoje rekordy :)

"Poza powrotem milionów wieloletnich graczy serii, liczba nowych fanów FC 24 wzrosła o prawie 20 proc. rok do roku. Pokazuje to entuzjazm fanów piłki nożnej na całym świecie, którzy dołączają do klubu. Dzięki EA Sports FC budujemy największą na świecie społeczność piłkarską, a to dopiero początek" – powiedział Cam Weber, prezes EA Sports.

Tylko w pierwszym tygodniu od premiery na wirtualne boiska w "nowej FIF-ie" wyszło ponad 11,3 miliona graczy na całym świecie. Statystyka ta przewyższa o prawie milion wynik zeszłorocznej odsłony FIFA, której debiut EA określiło jako "największy w historii serii".

Także tak to wyglądało :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Serioo ? Szczerze jak widzę newsy o fifie to nie czytam, ale że oni z kolejną "częścią" biją rekordy, to tylko świadczy o graczach :) . Nie powiem, ale sam kiedyś do pewnego czasu brałem każdą, ale widząc że praktycznie co 3-4 lata można powiedzieć że jest nowa gra, to zacząłem też tak brać, no ale w końcu skończyły się czasy na kanapowe granie na manualu więc trzeba było pada odwiesić na kołku. Nie mówiąc już o tym że chyba w 2020 czy troszkę prędzej, PES wg mnie był znacznie lepszą piłką od Fify 

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ścigałki są mnie popularne, zwłaszcza sim-cade ciążące lekko w stronę sim. A ich odbiorcy nieco bardziej rozgarnięci (nieco, bo jednak pewna grupa abo na iRacing, dziesiątki torów i samochodów w tymże czy R3R kupuje... chociaż tam przynajmniej płacą za jakiś konkret, często wysokiej jakości, nie to co paczki w FIFIE.;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi