PiPoLiNiO 1228 Napisano 23 Lipca 6 minut temu, Phoenix. napisał: https://wccftech.com/amd-ryzen-9-9900x-gaming-tests-leaked-slightly-behind-7800x3d-lower-power-temps/ Czyli chyba dobrze zrobiłem, że nie czekałem na nowe bez 3d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 12197 Napisano 23 Lipca "In terms of power figures, the CPU consumed a maximum of 111W and an average of 102W while gaming and peaked out at 66C temperatures which are quite amazing numbers. " 66st sztos temperatury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoLiNiO 1228 Napisano 23 Lipca (edytowane) Sztos? Nie masz podobnych na swoim? Ja w grach nie licząc shader, 70 nie przekraczam. Chyba, że to ironia której nie załapałem 🙃 Edytowane 23 Lipca przez PiPoLiNiO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
galakty 6453 Napisano 23 Lipca Czyli na szybki spadek cen 7800X3D nie ma co liczyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 12197 Napisano 23 Lipca 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Czyli chyba dobrze zrobiłem, że nie czekałem na nowe bez 3d W 4k to nawet na nowym 3D nie zobaczysz roznicy 5 minut temu, galakty napisał: Czyli na szybki spadek cen 7800X3D nie ma co liczyć Cena wiecznie spadac nie bedzie, popatrz sobie na cene 5800XD ile kosztuje po jakim czasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoLiNiO 1228 Napisano 23 Lipca Przecież wszyscy wiemy, że nie wymienimy topowych procków na nowe topowe procki aby poczuć różnice 🤣🤣🤣 1 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 12197 Napisano 23 Lipca Mnie tylko ciekawi na ile ten test jest prawdziwy bo nie ma czegos takiego jak Warzone 2 obecnie I gosc na wstawkach pokazuje stara mape. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoLiNiO 1228 Napisano 23 Lipca No aktualny Warzone to jest właśnie jako 2 traktowane obecnie chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kelam 3490 Napisano 23 Lipca 5 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 12197 Napisano 23 Lipca Nie jest traktowane jako 2 i nie ma zadnego numerka, Warzone 2 bylo rok temu na Al Mazrach, gram w ta gre setki godzin rocznie Gosc nie pokazuje zadnych programow diagnostycznych, zero jakiegos testu chocby z CB23. Ten 9900X jest 8% w tyle za 7800x3D no i 2 chiplety nie ulatwiaja w grach. Nowy 3D musialby byc z 25% szybszy zeby to mialo sens. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoLiNiO 1228 Napisano 23 Lipca 2 minuty temu, Phoenix. napisał: Nie jest traktowane jako 2 i nie ma zadnego numerka, Warzone 2 bylo rok temu na Al Mazrach, gram w ta gre setki godzin rocznie Ok. Myślałem że dalej właśnie to jest Nie odpalałem Warzone x miesięcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 12197 Napisano 23 Lipca Ładne tempy, 66st na powietrznym chlodzeniu. Dlatego pewnie ten nowy 3D bedzie mial odblokowane OC. Ja ogolnie gram w 95% tylko WZ, jedyna gra w ktora moge grac caly rok co roku Gosc w tescie asynchronicznie ram ustawil LOL, takze czekamy na kolejne 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcug 4589 Napisano 23 Lipca 99% testów na YT przed premierą to fałszywki Co do tego typa, kto wie, może ma ten procesor, może nie ma. W jego wynikach są pewne, istotne anomalie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcoSimone 2047 Napisano 23 Lipca 24 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Przecież wszyscy wiemy, że nie wymienimy topowych procków na nowe topowe procki aby poczuć różnice 🤣🤣🤣 Chyba w portfelu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoLiNiO 1228 Napisano 23 Lipca Chyba przeoczyłeś wyraz NIE 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 12197 Napisano 23 Lipca 25 minut temu, tomcug napisał: 99% testów na YT przed premierą to fałszywki Co do tego typa, kto wie, może ma ten procesor, może nie ma. W jego wynikach są pewne, istotne anomalie. Gosc mial 250fsp sredniego w 1080p competetive to ja mam wiekszy w 1440p, a sporo wiekszy w 1080p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomcug 4589 Napisano 23 Lipca Nie o to mi chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xhakoo 17 Napisano 23 Lipca (edytowane) 3 godziny temu, Phoenix. napisał: Ładne tempy, 66st na powietrznym chlodzeniu. Dlatego pewnie ten nowy 3D bedzie mial odblokowane OC. Ja ogolnie gram w 95% tylko WZ, jedyna gra w ktora moge grac caly rok co roku Nie ma co się ani jarać, ani smucić aktualnie, trzeba poczekać do oficjalnych testów. Tak jak napisał @tomcug występują anomalie, a sam test brałbym z dystansem. edit; znajomy mi podesłał też takie coś ale na ile ten test też jest wiarygodny to nie mam pojęcia Edytowane 23 Lipca przez xhakoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoLiNiO 1228 Napisano 24 Lipca https://www.purepc.pl/amd-ryzen-9000-kolejne-szczegolowe-informacje-o-mikroarchitekturze-zen-5-i-zen-5c-dla-nadchodzacych-procesorow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 12197 Napisano 24 Lipca 21 godzin temu, xhakoo napisał: edit; znajomy mi podesłał też takie coś ale na ile ten test też jest wiarygodny to nie mam pojęcia Było.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Passt 416 Napisano 24 Lipca Pany, premiera nowych procków serii 9000 ma miejsce 31.07. A kiedy należy się spodziewać premiery procków x3d ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kalderon 5759 Napisano 24 Lipca Ptaszki ćwierkają o okolicach września. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoLiNiO 1228 Napisano 24 Lipca Nie no, to chyba niemożliwe aby po 2 miesiącach wydawali kolejne. Biznesowo to się nie klei. Listopad, grudzień, a pewniej styczeń bym obstawiał. Akurat targi CES. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 12197 Napisano 24 Lipca 42 minuty temu, Passt napisał: Pany, premiera nowych procków serii 9000 ma miejsce 31.07. A kiedy należy się spodziewać premiery procków x3d ? Na premiere nowych cpu intela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMr. 4764 Napisano 24 Lipca 2 godziny temu, Passt napisał: Pany, premiera nowych procków serii 9000 ma miejsce 31.07. A kiedy należy się spodziewać premiery procków x3d ? AMD coś mówiło o skróceniu premier między X3D a non-X3D. Wrzesień-październik obstawiam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach