W telefonie to nie ma sensu. Jak grasz w cs2 to wiecej fpsów=mniejszy input lag. Tutaj dyskusja rozchodzi się bardziej o tzw. dimishing return. Czyli coraz większa liczba fpsów przy pewnym progu niedaje już zauważalnej(odczuwalnej róźnicy).
Tutaj jes szczegółowa dyskusja na ten temat.
I tested the input lag impact of every cs 2 setting. : r/GlobalOffensive (reddit.com)
Co do telefonu to dawno też zmieniłem na 60. Producenci sprzętu i dzisiejszy świat stara nam się wmówić że czegoś potrzebujemy, a tak naprawdę często wystarcza na to co mamy. To się nazywa konsumpcjonizm. Jak ktoś uważa inaczej to nie pasuje;)
Ja zawsze np kupuje średniaki z telefonów. Gry kupuje na promocjach po paru latach jak poprawia bugi i wydadzą tak naprawdę wersję finalną. Wyjątek diablo 4 ale testowałem ja zanim kupiłem
Wasza dyskusja skłoniła mnie do przełączenia się na 120 Hz w telefonie
Zdążyłem sprawdzić, że w pełni działa odświeżanie adaptacyjne. Jak nie przesuwam paluchem po ekranie przez 5 sekund to częstotliwość spada do 60. W teorii ma to zaoszczędzić baterię.
Wobec tego ścierwa, który robi sobie politykę na cmentarzach wojskowych(mowa o Trumpie, jeśli nie interesujesz się polityką amerykańską), to rachunek jest już chyba znany. Oburzenie po obu stronach, a wiadomo jeszcze jak mundur jest ważny dla Republikanów. W dodatku ten jego kandydat na v-ce Prezydenta kompromituje się na każdym kroku. Tutaj nie może być żadnej niespodzianki obecnie, skoro najważniejsi Demokraci i Republikanie wskazują na Harris. Brawo za konsolidację w ostatnich tygodniach.