Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No tam raczej nieźle lało, o tym przecież pisałem, nie każdy deszcz tak wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ACC nawet przy max ulewie jedziesz stabilnie ;) Tak naprawdę nie ma zbytnio gry gdzie deszcz jest dobrze odwzorowany (poza iRacing i trochę LMU). 

W AC nie było w ogóle deszczu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Chyba zrobie ten wyscig na ferrari gte w deszczu.

Kilka kółek nawet nawet, niestety nie można wyczuć breakpointa, na każdym okrążeniu jest inaczej - jedyny pkt referencyjny to infromacja ABS na pedale :E ew ślizg opon .

Edytowane przez zozolek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.07.2024 o 14:24, galakty napisał:

W ACC nawet przy max ulewie jedziesz stabilnie ;) Tak naprawdę nie ma zbytnio gry gdzie deszcz jest dobrze odwzorowany (poza iRacing i trochę LMU). 

W AC nie było w ogóle deszczu. 

Do dziś pamiętam wyścig w Project CARS w wersji beta chyba nawet z kimś z forum. Wziął MB 45 AMG, ja jechałem BMW 135i. Początkowo miałem przewagę bo było sucho ale jak zaczęło padać to zaczął się do mnie zbliżać. Na ślimakowatym zjeździe z autostrady leciałem już ładnie bokiem. Pod koniec wyścigu mnie wyprzedził. Świetny wyrównany wyścig. Miałem BMW serii jeden tej generacji ( co prawda nie tak mocne), teraz jeżdżę autem na co dzień AWD 300 KM. I jestem pod wrażeniem jak dobrze odwzorowany był tam model jazdy w deszczu vs na sucho. Szkoda, że do premiery trochę uprościli model jazdy. Ben Collins znany jako The Stig z Top Gear oraz brat Lewisa Hamiltona - Nicolas Hamilton. Dali wtedy świetne uwagi co do modelu jazdy i było naprawdę dobrze. Szkoda, że Ian stwierdził, że mu się nie podoba i popsuł go do premiery :/

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.07.2024 o 20:59, Zas napisał:

wyścigowe opony chyba masę wody odprowadzają

W F1 pełna deszczówka przy 300km/h odprowadza 85 litrów na sekundę, przejściowa 30 litrów 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak powinno to wyglądąć, nawet Redzi zatrudnili topowych modderów Wieśka do teamu i juz pracują nad 4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ekhm ;) 

“Modding is definitely one of the open topics on the table, but no decision has been made yet.

“At the moment, we are focused on creating the [EVO] game itself.”

Niech lepiej zdradzą co będzie w podstawce gry, mody póki co niepotrzebne, grunt żeby AI było dobre (błagam chociaż poziom AMS2) i tryb VR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi