Dobrze że ja mam prostą robotę, no i mój kierownik nie przyjmuje kobiet, nie ze względu że są kobietami, ale z tego względu że z odśnieżaniem sobie nie poradzą, oraz np. z gabarytami, jest trochę tych prac wymagających siły w mojej robocie.
@esiendeo chyba nie zauważyłeś, że temat nie dotyczy strikte sterowników, ale co tam. Specjalnie dla Ciebie napiszę tak: RX6800XT, czas posiadania 12mc, ilość występujących problemów ze sterownikami - 0 - słownie zero. I tak, podtrzymuję to, co napisałem w poście wyżej. Problemy ze sterownikami nV również wystepują i są ostatnio częściej, niż u AMD, wystarczy poczytać sobie temat dotyczący sterowników tu, czy na Reddicie. I naucz się czytać ze zrozumieniem, a nie wyrywkowo, wówczas zauważyłbyś, że chodziło mi o to, iż dzisiaj to nie ten sam problem, co kiedyś, za czasów tych właśnie sławetnych dużych problemów.
No właśnie że to oni polecieli w dużej ilości... ktoś chyba ogarnął temat, że za wiele nie robili, za to dużo się udzielali. Nawet główny reprezentant ich forum poleciał, co jest ogromnym zaskoczeniem.