Skocz do zawartości
X-KOM.PL

Monitory LG w Najlepszych Cenach - Zyskaj więcej za mniej (LG UltraGear 24GS60F-B za 548 zł)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,     

odkryjcie monitory LG w najlepszych cenach z kodem: " LG-lipiec "

Wszystkie produkty znajdziecie tutaj ---> LG-lipiec

Polecamy wam szczególnie:     

-   LG UltraGear 24GS60F-B za 548 zł. 

-   LG UltraGear 27GN800P-B za 867 zł.

-   LG 27MR400-B za 424 zł.

-   LG Ultrafine 32UN880P-B Ergo za 1896 zł.

-   LG 24MR400-B za 347 zł.

KOD - LG-lipiec

Promocja obowiązuje do 31 lipca 2024 lub do wcześniejszego wyczerpania limitu produktów i nie łączy się z innymi promocjami.

Pozdrawiamy,
zespół x-kom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Dzięki za odpowiedzi. W takim razie z niecierpliwością czekam aż ktoś w temacie ukończy gierkę i zda sprawozdanie (najlepiej bezspoilerowo). 😶 Oczywiście podpytam też kolegi z uczelni, bo podobno też ma zagrać.
    • @SebastianFM Nie upieram się, że VIDs jest nieprawidłowy nigdzie tego nie napisałem , a napisałem, że jest rozjechany i dużo większy od VCore. Oczywiście rozumiem, że HWinfo niedokładnie pokazuje Vcore i zawsze przyrządami będzie dokładniejszy pomiar. Nie tłumacze Ci niczego, a jedynie napisałem co pokazuje mi HWinfo po tym co napisałeś sam i sprawdziłem i  cytuję  ...Możesz spróbować innych ustawień, LLC na High, wtedy DC Loadline na 45. AC Loadline możesz dać na 20 i do tego odpowiednio dostosować Offset..... .koniec cytatu. Pokazuje wtedy stały większy VIDs od VCore i nie jest to dobre ustawienie moim zdaniem, bo HWinfo nieprawidłowo przeliczy moc CPU. A pokazuje dokładnie tak: VIDs= 1.220V pod obciążeniem. Więc jest on i będzie o wiele wyższy od VCore pożądanego czyli przedział 1.100....1.140V. które to jest optymalne dla każdego praktycznie 13600K.  Z tego co wiem, jeśli HWinfo ma prawidłowo przeliczać sobie całkowitą moc CPU  to VIDs powinien być równy Vcore w HWinfo. Czyli VIDs=Vcore.  A im będzie rozjechany VIDs do Vcore, to tym rozjechana będzie pokazywana moc w HWinfo.  Dlatego napisałem wcześniej, że ja sobie dostroiłem DC tak, by VIDs = Vcore w HWinfo. Taka nastawa moim zdaniem jest lepszym ustawieniem, bo HWinfo wtedy bardziej wiarygodnie przeliczy moc, ponieważ ruszając offset, a w Gigabyte DVID, to  trzeba wtedy dostroić ręcznie prawidłowo DC loadline, a nie ustawiać je na sztywno i równo z LLC.  Pisząc AC DC, LLC itd mam na myśli w Gigabyte: AC to  IA AC Loadline DC to IA DC loadline  LLC  to CPU Vcore Loadline Calibratiion
    • No ale zdecydowanie drzewa na ziemi teraz wygadają jak drzewa.
    • Dam foty od siebie - iso 400 tylko telefon słaby więc zdjęcia słabe. 1. ips - jasność 0 - sdr (hdr wyłączony bo podbija jasność i wygląda to wtedy tragicznie) 2. miniled va 1196 stref - jasność 20 - sdr miniled nie jest idealnie ale to i tak przepaść do ips i jeżeli chce się mieć lepiej to już tylko oled.  
    • Jedyny sprzęt, który zżera prąd całą dobę to lodówka. U mnie jeżeli wierzyć ulotce producenta, to 1/5-1/4 rocznego zużycia prądu. Reszta to pralka, okresowo osuszacz powietrza, kuchenka, czajnik, komputer (ładowania telefonu, kamerki, aparatu można pominąć, bo to ułamki ułamków). Tych sprzętów używam w większości przypadków w godzinach wysokiej taryfy. 3:1 to nie jest nietypowy stosunek zużycia jeżeli nie grzeje się prądem (czy to wody, czy pomieszczeń).
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...