Dwójka była klimatyczna, ale mnie nie straszyła. Zresztą w tej części klimat był nierówny, szczególnie od połowy. Mindfuck to był przy jedynce i później trójce(która do dzisiaj ma najlepiej wykonany Otherworld). Mam nadzieję, że powstanie remake jedyneczki.
Bardzo spoko wybór - mam wersję bez R która różni się głównie snapem gen 3 zamiast gen 2 i lepszym aparatem i nie mogę na niego złego słowa powiedzieć.
Zwolnienia owszem, ale to jest najbardziej niesprawiedliwy przedmiot, bo zależny od naszych predyspozycji fizycznych. Kto będzie słaby temu zawsze srednią będzie obniżał. Mi osobiście zawsze przeszkadzał w średniej jak "maxowałem" świadectwo do paska. Musiałem chodzić i prosić o naciągnięcie do 4, na szczęście nauczyciele nie robili problemów jak komuś przedmiot przeszkadzał. Nie powinien się zaliczać do średniej, lub być jak praktyki, po prostu "zaliczone" na świadectwie.
Ok, już ogarnięte. Po prostu usunąłem wszystkie partycje w Gparted. Wcześniej błędnie założyłem że powinienem zostawić partycje EFI, ale dopiero po jej usunięciu resztki Windozy znikły. Dziękuję za szybką podpowiedź.