Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Wu70

Intel Arrow Lake / Lunar Lake / Panther Lake - 15 generacja

Rekomendowane odpowiedzi

A jak ktoś ma 2xE4500, T8100, i3 M380M, Celeron M, i3 2260, Pentium 166MMX, Pentium 3 1Ghz, Pentium 3 500Mhz, i5 4460, to kim jestem. :E  Tyle Intela. :E  

Edytowane przez Stjepan666
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Voodoo 2 napisał:

Sam mam Intela, ale nie zaklinam rzeczywistości 

A jakie masz pamięci? Ja na razie jeszcze mam DDR4 więc nie mam jak sprawdzić tych wyników z PurePC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6000mhz 36cl, chociaż na 6600 szło na pewno, ale gram w 3840x1600 raptem w 3 gry, więc nie próbuje nawet wyżej, bo szkoda czasu,  przyrostu nie było widać przy tej rozdzielczości :)

Wygrał los ten co kupił cepa amd od @Phoenix.za 1200zl, czy tam ktoś nowke za 1400zl.

Dziury pod rurki mam porobione w budzie pod Intela więc też wolałbym, żeby były mocniejsze niż zapowiadają, ale wątpię 

Edytowane przez Voodoo 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Stjepan666 napisał:

A jak ktoś ma 2xE4500, T8100, i3 M380M, Celeron M, i3 2260, Pentium 166MMX, Pentium 3 1Ghz, Pentium 3 500Mhz, i5 4460, to kim jestem. :E  Tyle Intela. :E  

Złomiarzem?;)

• Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Voodoo 2 napisał:

Wygrał los ten co kupił cepa amd od @Phoenix.za 1200zl, czy tam ktoś nowke za 1400zl.

A to jest mistrz świata.

Kupił za ponad 2100zł, a sprzedał za pół darmo, żeby znowu kupić płytę AMD i X3D 🤭

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto bogatemu zabroni 😎 

Lubi zmieniać co generację, to zmienia ;) Gdyby jednak kupił to po co sprzedał tamto, to byś go klepał po plecach, bo miał być Intel 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe co będziecie o mnie pisać jeżeli wymienię i9-13900K na Core Ultra 9 285K. 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mówiłem mu od razu żeby napisał do kupca, żeby mu go oddał na 14 dniowy zwrot 😂😅

Teraz, SebastianFM napisał:

Ciekawe co będziecie o mnie pisać jeżeli wymienię i9-13900K na Core Ultra 9 285K. 😁

Panie, on to chociaż na szybsze zmieni... niewiele ale jednak 😂😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, SebastianFM napisał:

Nic złego w zmianie na nowe. Ale zawsze ktoś się doczepi, żeby dogryźć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
48 minut temu, SebastianFM napisał:

A jakie masz pamięci? Ja na razie jeszcze mam DDR4 więc nie mam jak sprawdzić tych wyników z PurePC.

Ja sprawdzałem różnice między 6400 cl32 a 7200 cl34. Wszystko w granicach 1-2 klatek, czasami okrągłe 0.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 minut temu, SebastianFM napisał:

Mało sensu ekonomicznie i tyle. Chyba że pożyczysz @PiPoLiNiO kompa to on protestuje zdegraduje i za 13900l kasę Intel zwróci.

• Haha 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, wrobel_krk napisał:

Chyba że pożyczysz @PiPoLiNiO kompa to on protestuje zdegraduje i za 13900l kasę Intel zwróci.

To jest myśl. Zwłaszcza, że już pokazałem iż oddają czasami kasę zamiast nowego procka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie tak pomyślałem o Pipolinio i się wystraszyłem. 16 uwalonych 14900 oddanych do sklepów poszło w outlet :E

No ale teraz AMD i jest cool.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, leven napisał:

Nic złego w zmianie na nowe. Ale zawsze ktoś się doczepi, żeby dogryźć.

Czyli zmiana starego Intela na nowego jest okej, ale starego AMD na nowe AMD już złe?? 😂😅 Hipokryzja pełną gębą 😂😅

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, PiPoLiNiO napisał:

To jest myśl. Zwłaszcza, że już pokazałem iż oddają czasami kasę zamiast nowego procka. 

Bo jesteś na czarnej liście Intela, możliwe że by Ci coś jeszcze rzucili ekstra z to, że już nie kupisz nic od nich 🤣

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde. To może jednak kupię nową generację i ją docisnę... Gratis będzie lepszy 🤣🤣🤣

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, leven napisał:

No ale teraz AMD i jest cool.:E

Spójrz na to z innej strony... Intel się u niego tyle razy poddał, a AMD "Intel potrzymaj mi piwo" 😎

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, krzysiak napisał:

AMD "Intel potrzymaj mi piwo" 😎

AMD się nie da zniszczyć. On po curvie to już nawet nie bierze nigdzie max W. Jemu bym na miesiąc zapuścił Cruncher i by się zanudził na... śmierć 🤣🤣🤣

I to chyba jedyna szansa na kaput. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pippolinio jeszcze się nie poddał. Na razie nic w temacie OC AMD jego CPU. Poczekajcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, leven napisał:

OC AMD

Tu się nie robi oc, bo ten procek jest zbyt silny. Po oc Intel by się psuł na samą myśl o potędze oponenta 😎

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież jego nie da się podkręcić :E Jedynie zabawy z curvą zostają.

Zresztą po co podkręcać coś tak szybkiego :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaa, dla tego macie pełne majty przed CU 🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Ty masz że mimo OC może nie dać rady zablokowanym AMD :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi