Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć @Tomsuu, do wymienionych przez ciebie zastosowań spokojnie wystarczyłby lekki (1,39kg) 14 calowy model od Huawei z wydajną i5, 16GB RAMu DDR5 oraz solidną 4 komorową baterią o pojemności 7330 mAh.
Ewentualnie w zbliżonym budżecie do przesłanych przez ciebie modeli, zerknij na Lenovo Yoga, który jest zbudowany w całości z aluminium, z lepszym procesorem oraz ładną OLEDową matrycą o 100 procentowym odwzorowaniu DCI-P3.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okej, ale wole matrycę matową LED, IPS 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• One plus 12r 16/256gb zakupiony ze sferis, mam  nadzieje ze spokój na pare lat jak z p30 pro. 
    • Ja ze swojej strony szczerze polecam   A fov jest....w trybie foto 
    • Stwierdził fakt, ale Stanowski na spółę z Mazurkiem ogólnie sprzyja PiS-owi. Trumpa imponują takie postaci jak Putin, Gruby Kim z Korei Północnej czy Puchatek z Chin. Te postacie łączy jedno, to są dyktatorzy zdolni do wszystkiego, nawet do pozyskiwania terenów obcych państw siłą. Słyszałeś, co chce Trump zrobić z Ukrainą, już zapowiedział, jak wygra wybory i w styczniu obejmie Biały Dom, to wycofa militarne wsparcie dla Ukrainy oraz zmusi Ukrainę do rozejmu, który będzie przeprowadzany na warunkach Rosji i Putina, w takim układzie będzie musiała oddać ziemie, które Rosja zawłaszczyła. Zastanawiałeś co będzie, jak dojdzie do takiego splotu wydarzeń? Pewnie nie, lecz napiszę co nieco. Potem może będzie kilka lat przerwy i znowu Putin zaatakuje Ukrainę pomniejszoną o oddane tereny i zgarnie następny kawałek lub nawet cały ten kraj, aż dojdzie do naszej granicy. Dlaczego tak? Bo Putinowi jest wiecznie mało . Również Białoruś jest pod niemal całkowitą kontrolą Putina, więc za kilka lat może się okazać, że będziemy mieli sporą granicę z Rosją i wtedy kwestia czasu, że na nas i państwa bałtyckie (jeśli do tego czasu nadal będą) przyjdzie kolej. Dlatego z naszego punktu widzenia lepiej, żeby wybory wygrała kandydatka Demokratów. Nie wiem na ile mądrzy są Amerykanie, ale tam głupich naprawdę nie brakuje, podobnie to ma miejsce u nas, gdzie sporo ludzi popiera taki PiS czy Konfederację pomimo tego, co te partie aktualnie odwalają. Staram się sięgać pamięcią do roku 2010, do ostatniej wielkiej powodzi, gdzie także rządził Tusk, a PiS było opozycją. O ile pamiętam, 14 lat temu PiS nie był aż tak antyludzki, jak jest teraz. Pewnie 14 lat temu również krytykowali, co Tusk robił, jeśli chodzi o powodzian i pomoc dla nich, ale nie było wylewania jadu, jak robią to teraz. Inpost również działa na Zachodzie Europy i jest notowany na holenderskiej giełdzie.
    • Miałem nadzieję że jak wyszedł Origins to będzie lepiej, ale odyseja sprowadziła mnie na ziemię, valhala w dół wrzuciła, choć Mirage podał drabinę, a jak z cernym będzie to niewiem i nie będę wiedział przez długi czas.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...