Skocz do zawartości
mati17

[s] Pamięć RAM DDR5 Crucial 2x16 ( 32GB ) 5600mhz

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedaje pamięć ram crucial ddr5 5600mhz. Pamięci kupione w lutym tego roku, na gwarancji w sklepach oraz na wieczystej gwarancji producenta. Są to dwie kości po 16gb - łącznie 32gb. Pamięci posiadają profil xmp do platform intel, oraz profil expo do platform amd.

Cena 300zł za komplet - 2 kości. Link do kup teraz na allegro: klik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Taak, dodaj jeszcze, że windows za 1 zł z kluczykowni, a klawiatura i mysz będzie po starym kompie itd. Tak samo mogę napisać, że tylko ignorant kupi PS5 Pro za 3k. Wystarczy czyhać na okazje życia na pepperze.  A jak wejdziemy na rynek używek to już w ogóle konsole są bezkonkurencyjne. Ktoś kupił od @Jaycob PS5 w zestawie z grą za 1.4k (gdzie sama gra jest warta 250 zł). Poleć mi coś lepszego w tej cenie.
    • A co sądzicie o tym asusie?  https://www.x-kom.pl/p/1196644-laptop-15-16-asus-tuf-gaming-a15-r7-7735hs-32gb-1tb-rtx4060-144hz.html
    • I tu się odnoszę do ignorantów Taki policzy obudowe za 300, jakies led badziewia... i sie robi 5000... Ktoś kto się kreci w temacie kompów wie ze w promce za 2000 można kupić rx7800xt, wziac 5600x na am4 z b550,  przy sprzyjających wiatrach taki szkielet za ~3000zł wychodzi, wiadomo trzeba troche sie znać i nie bazowac ze kupisz to jak idiota ot tak jednym klikniecie... No i napisałem PRAWIE... a sumarycznie za niewiele ponad 4k masz killera ps5pro...
    • @mar_celus, masz już szybki i powtarzalny test wyłapujący te przycięcia. To dobrze. Łatwo będziesz mógł sprawdzić, czy wyeliminowałeś ich przyczynę. Czy wcześniej używałeś może programu ParkControl lub zmieniałeś ustawienia planu zasilania w Windows? Jeżeli tak, to przywróć domyślne ustawienia planu zasilania. Tylko do testu wyłącz w UEFI rdzenie E i sprawdź czy coś się zmieni.
    • Myślę, że nie ważne kto by rządził to i tak byłoby podobnie. Chyba, że musielibyśmy mieć zupełnie inną politykę przez ostatnie 16-20 lat to może co by wyglądało inaczej. Ale poczekajmy kilka lat. Obstawiam, że przynajmniej tymczasowo odbijemy delikatnie, za to wzrośnie liczba samotnych matek z murzyniątkami
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...