Skocz do zawartości
nieżywy_matrix

Płyta ITX, DDR5, procesor, karta graficzna

Rekomendowane odpowiedzi

Powoli zaczynam się rozglądać za następującymi podzespołami:
Procesor LGA 1700 lub AM5
Płyta ITX jw.
DDR5 1x16gb lub 2x16gb
Karta graficzna za około 1000zł
Najlepiej z fakturą lub w cenie adekwatnej do ofert bez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Co się dziwić Kaczyńskiemu, że pierdzieli takie głupoty, on to mówi do takich samych jak on. 50% społeczeństwa to 50+
    • Taka ciekawostka, przy zbyt starym oprogramowaniu konsoli nie da się odpalić nowszych tytułów, właśnie się o tym przekonałem próbując zainstalować Astro  Widać zabezpieczenia rodem z x360 mają się dobrze.
    • tak podobno sa rewizje tego rdzenia i te wczesniejsze mialy problemy, moze mialem taka...nie wiem bo nie sprawdzilem
    • Cześć, Granie w 1440p, ale jak z czasem w przeciagu kilku lat będę musiał zejść na średnie detale to przeżyje , więc komp na kilka lat. Obecnie mam na pokładzie GTX 670... i raczej posiłkowałem się GeforceNow Trochę poszperałem po podobnych tematach i czy to w miarę ma sens?  może jakiś komponent totalnie nie pasuje albo dokładając 100-200-300zł mogę wycisnąć o wiele więcej? https://www.morele.net/kategoria/dyski-ssd-518/?konfigurator=konfigurator-zestawu-komputerowego&configId=1293660 Szczególnie w kwestii płyty głównej (wifi + bluetooth potrzebuję), są modele które się niewiele różnią na pierwszy rzut oka: https://www.morele.net/plyta-glowna-asus-tuf-gaming-b650m-plus-wifi-11947333/ w zasadzie to nie wiem czym GPU zależy mi na dobrej kulturze pracy, nawet jakbym miał mieć o 5% mniejszą wydajność (czyli w miarę ciche wentylatory i bez pykających cewek) - szukałem informacji o tych bardziej znanych producentach, ale wychodzi na to że albo ma się szczęście albo nie, a potem tak samo z gwarancją, totalna loteria - ale jeżeli Palit z jakieś przyczyny jest strzałem w stopę, to też się nie upieram   Nie ukrywam że zależy mi na wygodzie, w sensie 1 sklep, ale nie muszą być koniecznie morele, chociaż wszędzie ceny podobne
    • 2149 płaciłem za 7800XD przy wysokim kursie dolara na premierę. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...