Skocz do zawartości
Iri

Kupię Samsunga Galaxy A55 lub Galaxy S23 FE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Kupię Samsunga Galaxy A55/S23 FE, nie interesują mnie smartfony na raty u operatora. Może to być telefon zakupiony na raty ale w sklepie typu Media Expert, X-Kom. 

Kolor byle nie różowy ale wiadomo, że odpowiednia kwota może człowieka skutecznie przekonać. ;)

@maro112 Potrzebuję Dual Sim i nie pasuje mi sposób odblokowywania. Na plus na pewno mniejszy rozmiar ale...

@*** ChOpLaCz *** Zdecydowanie odpada 5 letni smartfon bez wsparcia. 

Edytowane przez Iri

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za mniej więcej podobne pieniądze mam Sony Xperia 10 V. 

Ekran OLED, gniazdo na słuchawki, Snapdragon 695 i mniejszy rozmiar - w skrócie podstawowe różnice.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Odświeżam

Edytowane przez Iri

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Doszło do tego, że w obecnych czasach jeśli gram w jakąś nowość i ona rzeczywiście technicznie działa lub ma tylko jakieś małe glitche to czuję orzeźwiający powiew świeżości. Dlatego wspomniałem o Assassynie Mirage bo nastawiałem się na problemy a ostatecznie żadnych nie miałem co mnie dziwi po dziś dzień - tak - powstaje wypaczenie i człowiek zaczyna się dziwić tym, że nie miał problemów.  
    • Oczywiście że masz wyjście, graj w gry które do tej pory jeszcze nie grałeś, pochodź sobie po encyklopediach gier (nawet tej na GOLu), i sprawdzaj co pominąłeś w ostatnich latach. Jak tak ciągle robię, dlatego mam w co grać. 
    • Ta pułapka, w której tkwię - ogrywanie gier na bieżąco - mści się na mnie w takich właśnie momentach bo nie mając alternatywy (kupki wstydu) dalej brnę w premierówki bo nie mam wyjścia a grać się chce, dodatkowy motywator to zakup taniej z promocji sprzętowej o ile taka jest. Dodatkowo nie umiem przymykać oczu na ew. błędy co mi kompletnie rujnuje klimat i immersję. W sumie patowa sytuacja, która może skończyć się tak...  
    • To akurat bym chciał i za takiego remastera się nie obrazę 😍
    • Jaki tam strach Młodzi o takich głupotach nie myślą - oni nawet nie planują co bedzie jutro a co dopiero za 6 dekad ... Brak dzietności to norma gdzie promuje się wygodnictwo i silne feminy które mają co chcą , gdzie chcą i z kim chcą .. No dziecko się w to wszystko nie wpisuje ..  Współczesne młode kobiety nie ogarniają nawet psa i siebie (bałagan) a Ty byś chciał żeby jeszcze dzieci rodziły i wychowywały ??  Rodzi więc patolka (dla socjalu) i imigranci (dla socjalu i ekspansji) - dziecko to tylko narzędzie co ma się samo ogarnąć  Inne religie (bo co raz wiecej ateistów mamy) nie ma z tym problemu i mają wpojone zasady cichej espansji i gratyfikacja od rządów TYLKO za posiadanie dzieci ..  Dlaczego w US i A  nie rodzi się wiecej dzieci ? Nauka nie jest darmo i nie ma żadnej gwarancji że pozniej dostaniesz dobrą robotę żeby spłacić dług .. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...