*** ChOpLaCz *** 4215 Napisano 15 Sierpnia (edytowane) W dniu 11.08.2024 o 01:46, SylwesterI. napisał: kolejny raz nie potrafisz w angielski , było się uczyć a nie tylko obrazki oglądać W dniu 11.08.2024 o 11:59, SylwesterI. napisał: 1. jak się angielskiego nie ogarnia to nie ma opcji dlaa W dniu 11.08.2024 o 12:54, SylwesterI. napisał: naucz się języków to znajdziesz program Masz jakiś kompleks (?), czy tylko - po prostu - małego siurka? Potrafisz napisać 2 posty z rzędu (?), żeby w jednym nie charkać "nieznajomością" ENG przez adwersarza? To ma być argument w dyskusji? Ja znam rosyjski, włoski i hiszpański i...? Mam Ciebie mieć za szmaciarza, bo Ty ich nie znasz? Dyskutuj na poziomie Stary, bo bez względu na to, jak mądrze i jak celne czegoś nie napiszesz, będziesz postrzegany jako kiep. Aż się dziwię, że chłopakowi chce się Tobą dyskutować. Edytowane 15 Sierpnia przez *** ChOpLaCz *** 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SylwesterI. 1392 Napisano 15 Sierpnia 8 minut temu, *** ChOpLaCz *** napisał: Masz jakiś kompleks (?), czy tylko - po prostu - małego siurka? Potrafisz napisać 2 posty z rzędu (?), żeby w jednym nie charkać "nieznajomością" ENG przez adwersarza? To ma być argument w dyskusji? Ja znam rosyjski, włoski i hiszpański i...? Mam Ciebie mieć za szmaciarza, bo Ty ich nie znasz? Dyskutuj na poziomie Stary, bo bez względu na to, jak mądrze i jak celne czegoś nie napiszesz, będziesz postrzegany jako kiep. Aż się dziwię, że chłopakowi chce się Tobą dyskutować. tylko ty kojarzysz pisanie na forum w wielkością siurka, więc coś musi być na rzeczy u ciebie, uwagi odnośnie j.angielskiego są na miejscu, bo kolega sam linkował test do porównania, a pomija jego opis 😎 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4215 Napisano 15 Sierpnia Zabolało? Trafiony! I tylko o to chodziło. Myśl nie tylko o tym CO, ale (głównie) JAK mówisz do ludzi. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SylwesterI. 1392 Napisano 15 Sierpnia (edytowane) 7 minut temu, *** ChOpLaCz *** napisał: Zabolało? Trafiony! I tylko o to chodziło. Myśl nie tylko o tym CO, ale (głównie) JAK mówisz do ludzi. ale co ? siurek cie zabolał ? bo masz jakieś dziwne skojarzenia, też uważasz że linkowanie artykułu polega na zdjęciach nie opisie ? cz też w angielski nie potrafisz? 🤣 Edytowane 15 Sierpnia przez SylwesterI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4215 Napisano 15 Sierpnia (edytowane) Działa. Jestem zadowolony z efektu. Coś tam się pod beretem uruchomiło jednak u Kolegi (choć jakieś tam drgawki o ENG mózg jeszcze wysyła - broni się - normalna reakcja). Edytowane 15 Sierpnia przez *** ChOpLaCz *** 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SylwesterI. 1392 Napisano 15 Sierpnia (edytowane) 3 minuty temu, *** ChOpLaCz *** napisał: Działa. Jestem zadowolony z efektu. Coś tam się pod beretem uruchomiło jednak u Kolegi. pozdrów kolegę i czytaj opisy , kolejny od obrazków 🤣 kolejny rycerzyk 4k mydełka i low fps Edytowane 15 Sierpnia przez SylwesterI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4215 Napisano 15 Sierpnia @Sylwesterl. Czy Ty pracujesz zawodowo w jakiejś firmie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SylwesterI. 1392 Napisano 15 Sierpnia (edytowane) no co ty, komputer w ogródku wyhodowałem Edytowane 15 Sierpnia przez SylwesterI. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*** ChOpLaCz *** 4215 Napisano 15 Sierpnia Nie. Zastanawiam się tylko, jakim cudem prześlizgujesz się przez badania okresowe? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SylwesterI. 1392 Napisano 15 Sierpnia (edytowane) 6 minut temu, *** ChOpLaCz *** napisał: Nie. Zastanawiam się tylko, jakim cudem prześlizgujesz się przez badania okresowe? a co potrzebujesz porady? 26 minut temu, *** ChOpLaCz *** napisał: No może nie aż tak, ale ja preferuję czytelne i oczywiste różnice. Walisz młotem wikinga, jeden cep na 30 sek. wolny, zamaszysty, cholernie skuteczny. Albo jakimś gówienkiem jak uzi, 100 strzałów na minutę ze słabym skutkiem, itd. Rozbieranie 100 broni i każdy z 5 wariantami, itd. - to mnie rozbraja zawsze (czyt. zniechęca do eksperymentowania). nie dziwię się jak masz takie problemy pisz na priva 😎 poszukamy odpowiedniego "specjalisty" Edytowane 15 Sierpnia przez SylwesterI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle_PL 3738 Napisano 15 Sierpnia 2 godziny temu, SylwesterI. napisał: kolejny rycerzyk 4k mydełka i low fps Z lewej 2560x1440 DLAA, a z prawej 3840x2160 DLSS Quality - jak widać "mydełko" to jest prędzej na 2560x1440 DLAA. Dodam, że 3840x2160 DLSS Quality ma 14% wyższe wymagania, od 2560x1440 DLAA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SylwesterI. 1392 Napisano 15 Sierpnia screeny musisz powiększać jeden 2x drugi 3x , ja tam z lupą nie gram 😎, błędy z dlss widać bez tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Broly 467 Napisano 16 Sierpnia (edytowane) Serio dajcie sobie siana z 4k do czasu 5090 lub 6090 Edytowane 16 Sierpnia przez Broly 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasak 18 Napisano 16 Sierpnia 16 minut temu, Broly napisał: Serio dajcie sobie siana z 4k do czasu 5090 lub 6090 Wyjdą nowe gry, nowe ficzery i nadal będzie taka sama sytuacja z 4K 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach