Skocz do zawartości
reflexboy

Odzyskanie chasła mail.Portal nie chce pomóc.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Wczoraj niechcący zablokowałem sobie hasło do mojego e-maila.Próbowałem wszystkiego.Najgorsze jest to że administrator g.pl

nie może mi podać hasła.Twierdzi że mam użyć przypominacza do konta mail:Odzyskiwanie hasła.

To co pamiętam wpisując przy rejestrowaniu maila wpisałem.

To było:Ulubiona muzyka jak i pierwsza praca.Jedno i drugie wpisuję prawidłowo.Ale pewny nie jestem.

W internecie  jakieś programy deszyfrujące hasła.Ale są w Windowsie

Czy też są w Linux-ie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, reflexboy napisał:

W internecie  jakieś programy deszyfrujące hasła.Ale są w Windowsie

Czy też są w Linux-ie?

Najlepsze działają też (a nawet głównie) pod Linuxem (hashcat), ale tu nic nie wskórasz. Strona po wykryciu brute force da bana na IP i sprawdzisz sobie najwyżej 3-5 haseł. Poza tym takie rzeczy są nielegalne. Możesz do woli łamać sobie hasła w serwisach, których jesteś właścicielem, ale raczej nie jesteś szefem Gazeta.pl

Nie masz wyjścia, musisz albo przypomnieć sobie odpowiedzi na pytania pomocnicze, albo stare hasło, albo dogadać się jakoś z pomocą techniczną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

G.pl jest niepoważna, bo mam na wcześniej utworzonym koncie ponad 7100 maili.I dojscie do pierwszych maili gdzie dostałem takie informacje jest niemożliwe.

W załączniku kopia co pisze Admin g.pl

Jak się instaluje hashcat w Linuxie?

Screenshot 2024-08-12 at 19-50-49 (5916) Odebrane - Lista Wiadomości - Poczta w Gazeta pl.png

Screenshot 2024-08-12 at 19-49-06 Re [## 180644 ##] Przypomnienie hasla - Poczta w Gazeta pl.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, reflexboy napisał:

Jak się instaluje hashcat w Linuxie?

Łatwo. Nawet bardzo łatwo. Jest to najłatwiejsza rzecz jaką trzeba zrobić z tym programem. Jeżeli już z tym etapem nie jesteś w stanie sobie poradzić, to odpuść sobie dalsze akcje tego typu, bo zamiast odzyskać konto zapewnisz sobie wizytę panów w niebieskich piżamkach i kilka lat odpoczynku od czegokolwiek.

9 minut temu, reflexboy napisał:

G.pl jest niepoważna, bo mam na wcześniej utworzonym koncie ponad 7100 maili.I dojscie do pierwszych maili gdzie dostałem takie informacje jest niemożliwe.

Do korpo się nie nadasz, bo tam tyle maili w tydzień przychodzi.
Użyj funkcji szukaj. Ale kod bezpieczeństwa raczej nie był wysłany na maila, tylko wygenerowany i byłeś proszony o zapisanie go albo wydrukowanie gdzieś, żeby w takiej sytuacji w jakiej się teraz znajdujesz użyć go do odzyskania konta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi