Skocz do zawartości
mosiu92

Problem z aktywacją windowsa po reinstalacji systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry, 

To forum mnie nigdy nie zawiodło, więc przychodze do was z prośbą o pomoc. Moje pomysły się juz wyczerpały. Robiłem reinstal windowsa jakiś miesiąc temu z poziomu systemu i wszystko było ok, system po reinstalu automatycznie wczytał klucz produktu. Wczoraj natomiast zrobiłem reinstal z poziomu USB i nie mogę aktywowac windowsa. W konfiguracji nic nie było zmieniane, jedynie przez pomyłke zalogowałem się na drugie konto microsoftu i myślałem, że może to jest problem, więc zrobiłem reinstal jeszcze raz na konto, którego używałem do tej pory ale niestety to nic nie pomogło. Cały czas wyświetla mi 0xC004F213, oraz informacje, że nie znaleziono klucza produktu na urządzeniu. Mam zdjęcie klucza produktu zrobionego rpzed reinstalacją, który uzyskałem z rejestru. Czy coś się tak namieszało, że ratuje mnie jedynie kupno nowego klucza ? Czy jest szansa to jakoś ogarnąć ?

Z góry dzięki za wszelkie chęci pomocy 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat do zamnięcia, najszybsze rozwiązanie w historii. Podpowiedź dla inynch pomimo reinstalacji system nie widział klucza, jak sie okazuje w rejestrze przed instalacją pokazało całkowicie inny klucz dlatego był problem z aktywacją. Na szczęscie mialem zapisany klucz w zeszycie, który odkopałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi