allas 155 Napisano 14 Września Kupię procek na am4 na dawce pinów jakiś najtańszy może być uszkodzony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yedi 449 Napisano 14 Września Też będę szukał- możemy się pinami podzielić:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iri 396 Napisano 14 Września (edytowane) Mam jakieś stare procki na AM3 z wygiętymi pinami. Nie są przypadkiem takich samych rozmiarów? Mogę ofiarować za koszt wysyłki. Edytowane 14 Września przez Iri Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allas 155 Napisano 14 Września Sam mam jakiegoś Athlona na AM3 , tylko problem w tym że piny AM3 są odrobine dłuższe jak w AM4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iri 396 Napisano 14 Września Jeśli różnią się tylko długością to wystarczy przypiłować długość i nie ma tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Robo_ 9 Napisano 14 Września Witam, z tego co pamiętam od serwisantów na YU to piny do AMD pasują od laptopowych wersji Intela iCore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 669 Napisano 14 Września 31 minut temu, _Robo_ napisał: Witam, z tego co pamiętam od serwisantów na YU to piny do AMD pasują od laptopowych wersji Intela iCore dokładnie ,WavePc na youtubach przelutowywał i nic nie piłował ,wszystko zadziałało bez problemu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iri 396 Napisano 14 Września (edytowane) Mowa była o piłowaniu nóżek procka pod AM3 które już ma, a nie mobilnych Intel Core. Jak już ma AM3 to po co kupować jak można skrócić chyba ,że się nie chce no to wyjścia nie ma. Edytowane 14 Września przez Iri Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allas 155 Napisano 21 Września Procek już naprawiony , udało mi się znaleźć jakiegoś starego celerona mobilnego , z niego pozyskałem piny. Wyszło jak na zdjęciu , wlutowane piny są niestety nieco dłuższe. Ostateczny efekt widać na zdjęciu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yedi 449 Napisano 25 Września Szkoda że się nie odezwałeś na pw - mam podobny problem i dawnę na AM4 .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allas 155 Napisano 25 Września 2 godziny temu, Yedi napisał: Szkoda że się nie odezwałeś na pw - mam podobny problem i dawnę na AM4 .. Raczej nie bawię się w naprawy pinów na prockach amd , taką wymianę robiłem pierwszy raz na swoim procku . Nie obyło się bez pewnych problemów , na padach dałem za dużo cyny przez co pin nie chciał usiąść równo . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach