Chłopaki podesłali mi na priv ten wycinek. Odpowiem Ci tylko raz i proszę uszanuj, że nie mam ochoty na dyskusję z Tobą.
Nigdzie Cię personalnie nie atakuję no chyba, że jako atak odbierasz stwierdzenie faktu, że wyzywasz ludzi od f** małp. To faktycznie wybacz i przepraszam! Widocznie Tobie wolno a inni już bana dostają. Ciągle kąsasz mnie we wpisach jak nie o OLED to, że swój hajs wydaje na to na co lubię. Ja Ci do portfela nie zglądam i miło jak teen fakt ze wzajemnością uszanujesz. Co do bana rozpisywać tu się nie będę bo inni użytkownicy też delikatnie Ci na to zwrócili uwagę. Było minęło i nie ma potrzeby abyś co kilka wpisów do tego wracał. Na koniec rozumiem, że jak ktoś mnie doda do ignorowanych i gdzie sam się publicznie tu chełpiłęś jak to połowa forum mnie w owych ignorowanych ma. To jest OK ale jak ktoś zgodnie z regulaminem wielkiego Kadajo doda to ooolllaa Bogaaa! Jak mogłeś XD
Mam tylko nadzieje, że zatańczymy już te prywatne wycieczki bo oboje wiemy, że jak Mod możesz więcej i ok. Ja zwyczajnie nie mam ochoty na rozmowę z Tobą i dlatego grzecznie dodam Cię ponownie do ignorowanych.
Miłego dnia Ci życzę.
Ja rozumiem, że wchodzą nowe proce Intela i nowe płyty, ale Gigabyte sobie w **** leci z mikrokodem 0x12B. W jednej płycie Z790 Elite sobie dodał bios z tą ostatnią poprawką, a cała reszta leży i kwiczy.