Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Rekomendowane odpowiedzi

To jest to pożegnanie, bo z tego co widzę dużo osób przechodzi, ale przykro, bo jednak prawie 20 lat na jednym forum, to jest połowa życia. Nie zapomnę tych pierwszych wątków :( Pozdrawiam i do zobaczenia. Mam nadzieję, że wszyscy aktywni przejdą w jedno miejsce, czyli forum.ithardware.pl

Edytowane przez skunRace
  • Sad 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kalendarz imprez przed zamknięciem:

Grobing - 1 listopada

Wybory w USA - 5 listopada

Ryzen 9800X3D - 7 listopada

Marsz Niepodległości - 11 listopada

Black Frajer - 29 listopada

• Like 1
  • Haha 7
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieje, że jesteś już tam gdzie trzeba ;)

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, skunRace napisał:

Mam nadzieje, że jesteś już tam gdzie trzeba ;)

No właśnie nie

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zarejestrować konto użytkownika z tej strony.

Kurna 3 razy próbowałem i ciągle to samo. 

Z Edge to samo. O co chodzi :hmm: 

Kod błędu: 2S129/1 Chyba za dużo ludzi w ostatnim czasie się zarejestrowało.

Edytowane przez Pentium D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pętjuła nie może zabraknąć!

Nie przypuszczałem, że to przeżyję, ale jakoś się pogodziłem :)

Edytowane przez Filip454
  • Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na telefonie przeszło. Trzeba poczekać aż zatwierdzą.

• Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, Filip454 napisał:

Pętjuła nie może zabraknąć!

Nie przypuszczałem, że to przeżyję, ale jakoś się pogodziłem :)

Ta Twoja sygnaturka na ITHardware też musi być ;)

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, że mi przypomniałeś, bo tak byłem przyzwyczajony do Piły wkładającego racka ;)

Done ;)

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matko bosko :(

Mało pisałem, ale lurkowałem konkretnie w swoim czasie, smutno w ciul..

RIP

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@tomcug jesteś wstanie sprawdzić czy jest na twoim forum ktoś z takim samym nickiem jak mój? :E nie mogę stworzyć konta z takim samym jak tutaj na labie bo wyskakuje że ta nazwa jest używana przez kogoś innego a jak testowo wpisałem swój adres e-mail zamiast nazwy w opcjach logowania to wyskakuje że ten adres nie należy do żadnego konta, więc na 100% nie miałem tam wcześniej konta bo mam ten sam adres prawie 20 lat :] 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Komuś wywalają jeszcze błędy PHP na PClabie? Nie da się normalnie działów przeglądać. Już tylko Web Archive... Przecież nic chyba jeszcze nie było usuwane.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdemu, było o tym kilka razy już pisane w tym temacie ;) 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tak, dokładnie, potem sobie to znalazłem w tym temacie. Zastanawiałem się właśnie jaki macie sposób na przeszukiwanie forum. Web Archive jest, ale to jasne, że to statyczne strony tylko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem tak stary, że siedziałem jeszcze na pccomie, później lata na pclab...pamiętam te tłuste lata jak to fajnie latało, a teraz koniec, z silnikiem z dawnych lat, nieprzystającym do obecnych trendów...
Smutne jak zmieniły się treści w Internecie.... fora dawały fajne zaplecze intelektualne, można było się wiele nauczyć na problemach innych, uczyły cierpliwości.
Wielka szkoda..., a testy na kilkadziesiąt stron... nikt tak merytorycznie nie testował, bez krzyczenia przed ekranem jak dziś...

Z tego co pamiętam, powoli zaczęło się sypać jak właściciel opchnął serwis onetowi...sprzedając go za 30 srebrników. ;-)

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uff, obspamowałem chyba wszystkich userów i poleciłem ITH. Bardzo, ale to bardzo wielu w ogóle nie odpisało i jest dawno nieaktywnych. Wielu wyjątkowo wartościowych. No cóż...

• Like 1
  • Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Send1N napisał:

@tomcug jesteś wstanie sprawdzić czy jest na twoim forum ktoś z takim samym nickiem jak mój? :E nie mogę stworzyć konta z takim samym jak tutaj na labie bo wyskakuje że ta nazwa jest używana przez kogoś innego a jak testowo wpisałem swój adres e-mail zamiast nazwy w opcjach logowania to wyskakuje że ten adres nie należy do żadnego konta, więc na 100% nie miałem tam wcześniej konta bo mam ten sam adres prawie 20 lat :] 

Tak jest ktoś z Twoim nickiem.  Przywitałem się wczoraj, nie było odzewu i to się wydało trochę dziwne. 

Napisałem PW na ich forum do Tomcuga o Twoim problemie 

Edytowane przez Pitt_34
  • Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już też jestem na ITH jakby co to nie bot 😁 zarejestrowałem się przed chwilą bez problemu, może dlatego że mało kto o 6 rano się po forach rejestruje :D

• Haha 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Send1N napisał:

Czyli fake konto? Bo jest już takie same konto i Avatar

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że co, że jak? Gdzie są odpowiednie służby! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki wszystkim forum.pclab.pl zawsze w serduszku ! Multum wiedzy i rozwiązań.
Oczywiście wbijam na forum.ithardware.pl.

• Upvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Send1N napisał:

Jest: https://forum.ithardware.pl/profile/6057-send1n/

https://i.imgur.com/0DVCRkH.png

Linków do tematów najlepiej szukać w Google:

https://www.google.com/search?q=site%3Aforum.pclab.pl+off+polityczny&newwindow=1&sxsrf=ADLYWILs818wFqYqJrEfoGAGnTnmLTEoGQ%3A1730357124778&uact=5

Edytowane przez Camis
  • Upvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za typ, nawet Avatar ten sam. W jakim celu oni to robią się zastanawiam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Pitt_34 napisał:

Napisałem PW na ich forum do Tomcuga o Twoim problemie 

Też wrzuciłem info Tomcugowi

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi