ASK 0 Napisano 17 Grudnia 2003 Były majonezy, czas na chrzan. Jaki Waszym zdaniem dostępny w naszych sklepach jest najlepszy?Dla mnie Polonaise. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
husky 0 Napisano 17 Grudnia 2003 Made by domowa robota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerczu 0 Napisano 17 Grudnia 2003 Ja tam wole musztarde i keczup... A jak sie nie mogę wysmarkać to łyżeczka chrzanu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrK 0 Napisano 17 Grudnia 2003 Domowej roboty. Na drugim miejscu Polonaise. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudinii 0 Napisano 17 Grudnia 2003 ASK tak dalej zostało ci jeszcze pieczywo, soki, sery, ogorki, papryka, groszek, musztarda, mleko, a potem kto wie moze kielbasa, szynka, salceson i tak dalej....... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASK 0 Napisano 17 Grudnia 2003 Właśnie tak miałem zrobić.Tylko pieczywo, ogórki miałem ominąć W końcu trzeba zapełnić dział kulinarny, który odstaje od tych topowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patryko 0 Napisano 17 Grudnia 2003 Ten co ma na etykiecie napis Horseradish Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławekpl 0 Napisano 18 Grudnia 2003 Kupuję jakiś niemiecki - biała etykieta z niebieskim napisem w gotyku, nie żółknie i się nie psuje (wiem ma pełno konserwantów), ale mnie smakuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chudinii 0 Napisano 18 Grudnia 2003 Ja lubie sobie chrzan wymieszac razem z majonezem wychodzi wtedy swietny sos do kanapek z wedlinką Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viagra 0 Napisano 18 Grudnia 2003 Ja lubie sobie chrzan wymieszac razem z majonezem wychodzi wtedy swietny sos do kanapek z wedlinką Pozdrawiam Też tak lubię jak kolega, a chrzan to najlepszy jest oczywiście domowej roboty, utarty i z drobina śmietanki i soli. Nawet te kupne bez konserwantów mu nie dorównują... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iga 0 Napisano 18 Grudnia 2003 Ja lubie sobie chrzan wymieszac razem z majonezem wychodzi wtedy swietny sos do kanapek z wedlinką Pozdrawiam no no to faktycznie może być dobre...będę próbowała... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerczu 0 Napisano 18 Grudnia 2003 O! Iga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheKolaNN 0 Napisano 18 Grudnia 2003 Domowej roboty. Ale HELMANS też jest spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agnes 6 Napisano 18 Grudnia 2003 Made by domowa robota dokładnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@lien 0 Napisano 19 Grudnia 2003 najlepszy ten który najostrzejszy chrzan tarty firmy "Victus" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławekpl 0 Napisano 19 Grudnia 2003 Kanapkę posmarować majonezem (zamiast masła tudzież innych tłuszczy) położyć wędlinę i posmarować chrzanem mniam mniam Majonez najlepszy domowy z żółtek i oliwy z oliwek - pychotka, będę robił na święta :glodny: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
toyak02 13 Napisano 19 Grudnia 2003 a Polska to ma drugie miejsce na świecie pod wzgledem produkcji chrzanu - po Chile (3 lata temu tak było) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CarnAge 15 Napisano 19 Grudnia 2003 no to możemy być z siebie dumni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sławekpl 0 Napisano 19 Grudnia 2003 a Polska to ma drugie miejsce na świecie pod wzgledem produkcji chrzanu - po Chile Toyak02 - zachrzanimy świat PSwłaśnie tutaj wypadł mój 1000 post, fajnie [Edytowane: 19/12/2003 przez Sławekpl] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maicroft 0 Napisano 19 Grudnia 2003 Może krem chrzanowy, też jest dobry. Helmansa nie znam ale może taki tam z supermarketu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bono[UG] 1627 Napisano 23 Stycznia 2004 Ostatnio jadłem jakiś chrzan z żurawiną. Był bardzo mocny, momentalnie zaczynało palić w nosie. No ale taki powinien być chrzan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iga 0 Napisano 23 Stycznia 2004 Ostatnio jadłem jakiś chrzan z żurawiną. Był bardzo mocny, momentalnie zaczynało palić w nosie. No ale taki powinien być chrzan.Pierwszy raz słyszę, o takim chrzanie...Ale lubie ostry chrzan tak ogólnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
=-Mav-= 2 Napisano 23 Stycznia 2004 Chrzan to chrzan - grunt, aby był ostry. Mmmm.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boro666 0 Napisano 23 Stycznia 2004 Były majonezy, czas na chrzan. Jaki Waszym zdaniem dostępny w naszych sklepach jest najlepszy?Dla mnie Polonaise. Swietny chrzan robi Rolnik. W takich kanciastych sloiczkach z zatyczka, a nie nakretka. Dosc latwo go dostac w supermarketach, bo w mniejszych, to raczej moze byc awaria. Jest ostry i nie jest gorzki, jak 95% chrzanow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lilly 0 Napisano 24 Stycznia 2004 Chrzanicie.. Polecam musztarde A'la Dijon.. rownie ostra jak ja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach